Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala moždani udar

C. Ronaldo objavio vijesti o majci Dolores koju svi nestrpljivo čekaju

Cristiano Ronaldo i Dolores Aveiro
Foto: PA/Pixsell
1/4
03.03.2020.
u 22:24

Portugalski nogometaš odmah je posjetio majku te se večeras putem društvenih mreža javio fanovima s ohrabrujućim vijestima te im zahvalio na porukama podrške

Majka Cristiana Ronalda imala je moždani udar. Dolores Aveiro (65) zbrinuta je u bolnici dr. Nelio Mendonca u Funchalu, gdje se Ronaldo i rodio.

Portugalski nogometaš odmah je posjetio majku te se večeras putem društvenih mreža javio fanovima s ohrabrujućim vijestima te im zahvalio na porukama podrške.

'Hvala svima na porukama podrške za moju majku. Ona je trenutačno stabilno i oporavlja se u bolnici. Moja obitelj i ja zahvaljujemo liječničkom timu koji se brine za nju i molimo da privatnost u ovim trenucima', napisao je Cristiano Ronaldo. 

Portugalski mediji prenijeli su službeno priopćenje bolnice u kojoj se nalazi Ronaldova majka. 

Dolores Aveiro je dobro podnijela  operaciju, njezino stanje je stabilno te se očekuje postepen oporavak. Detalje nisu htjeli iznositi te su naglasili da će o svemu informirati isključivo članove obitelji.

Cristiano Ronaldo vjerojatno bi propustiti derbi u talijanskom kupu protiv Milana koji se trebao igrati u srijedu, a koji je odgođen zbog koronavirusa. 

Komentara 1

KR
kristijan44
09:17 04.03.2020.

Ubit ce ju tvitanje i prepiranje s neistomisljenicima oko sinovih uspjeha! Oporavi se i stani na loptu bačice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije