Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOURFOURTWO

Cristiano Ronaldo je najbolji na svijetu, među TOP 100 samo dva Hrvata

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo celebrates with team mate Luka Modric (top) after scoring a goal against Atletico Madrid during their Spanish King\'s Cup final soccer match at Santiago Bernabeu stad
Foto: 'JUAN MEDINA'
1/5
29.11.2013.
u 17:27

Zvijezda Real Madrida je ispred Lionela Messija (Barcelona) i Francka Riberyja (Bayern), a među pet najboljih ugurali su se i Falcao (Monaco) te Iniesta (Barcelona).

Cristiano Ronaldo najbolji je nogometaš 2013. godine. Tako bar tvrdi ugledni nogometni magazin FourFourTwo koji je Portugalca stavio na prvo mjesto na svojoj listi od 100 najboljih nogometaša u ovoj godini.

Zvijezda Real Madrida je ispred Lionela Messija (Barcelona) i Francka Riberyja (Bayern), a među pet najboljih ugurali su se i Falcao (Monaco) te Iniesta (Barcelona).

Na popisu su i dva hrvatska nogometaša. Luka Modrić je na 60. mjestu, dok je Mario Mandžukić 73.

- Veznjak Rala je pokušao (1729) i realizirao (1530) više dodavanja od svojih suigrača tijekom prošle godine u Primeri uz točnost od 88,49 posto. Surovi pokazatelj života na vrhu je podatak da je Luka Modrić u donjoj polovici liste unatoč desecima nastupa za Real Madrid. Možda je riječ i o prokletstvu prilagodljivih igrača: Jose Mourinho i Carlo Ancelotti su prebacivali Hrvata s pozicije ofenzivnog veznjaka prema nazad, pa ispočetka. Možda nije glavna zvijezda kao što je bio u Tottenhamu i Dinamu, ali mnogi bi treneri voljeli imati pouzdanog igrača u stanju pripravnosti, poput Luke - piše FourFourTwo o Luki, dok su o Mandžukiću rekli ovo:

- Jedan gol u svakoj drugoj utamkici nije loše za prvu sezonu u Bayernu, a pogotovo nije loše osvajanje tri trofeja. Njegov je posao jednostavan - zabijanje golova. A ono što radi najbolje je osiguranje da posao Riberyja i društva ne propadne. Nema raskoši, ali su golovi zagarantirani.

>> 'Ja sam zaslužio Zlatnu loptu više nego Ronaldo'
>> Buffon: Pirlo ispred Ronalda i Messija

Komentara 1

SV
sven222
18:32 29.11.2013.

najbolji a još mora nositi i ovog na leđima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije