Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDINHO:

Cristiano Ronaldo je itekako ljut jer živi u vrijeme Messija

Atletico Mineiro, Ronaldinho (1)
Foto: DPA/Pixsell
04.12.2013.
u 11:05

- Siguran sam kako je Cristiano Ronaldo itekako ljut jer živi i radi u vrijeme Lionela Messija - rekao je Ronaldinho.

Borba za Zlatnu loptu ove godine je vrlo neizvjesna. Kao najizgledniji kandidati za ovogodišnje osvajanje prestižne nagrade ističu se Franck Ribery, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Mišljenje o tome tko bi trebao dobiti nagradu dala su i dva legendarna Brazilca, Ronaldinho i Ronaldo.

- Siguran sam kako je Cristiano Ronaldo itekako ljut jer živi i radi u vrijeme Lionela Messija - rekao je Ronaldinho te se osvrnuo na svog sunarodnjaka Neymara:

- On je nogometaš koji će napredovati uz Messija. Sjajan je njegov odabir, odlazak u Barcelonu. On je budući najbolji nogometaš na svijetu, ali tek kad Messi to odluči.

'Pravi' Ronaldo uvjeren je kako će Zlatnu loptu ponovno osvojiti Lionel Messi.

- Messi će ponovno osvojiti Zlatnu loptu. On je u proteklih pet godina odigrao jako puno utakmica i trenutno je najveća nogometna zvijezda u svijetu. Sada je ozlijeđen, nadam se da nije ozbiljno, a to će mu pomoći da se odmori i napuni baterije - rekao je Ronaldo za Marcu.

>> Kovač bi Zlatnu loptu dao Riberyju, a Srna Ronaldu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije