Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luki više nije smiješno

Cristiano Ronaldo izazvao Modrića na okladu i to za ozbiljan iznos!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.03.2018.
u 10:28

Onima koji su pristali na okladu u početku se to činilo kao sigurna lova, no sad im više nije smiješno

Cristiano Ronaldo jučer je odigrao još jednu čudesnu utakmicu. U pobjedi Reala protiv Girone 6:3, Portugalac je postigao čak četiri pogotka. 

Tim učinkom došao je do broja od 37 golova u svim natjecanjima ove sezone, čime je nastavio tradiciju da svake godine, otkako je u Realu, postigne najmanje 30 golova. No, na početku sezone za njega nije sve bilo tako idealno.

Prvo je bio suspendiran, poslije u lošoj formi, pa je prvi gol u prvenstvu zabio tek u osmom kolu Primere. U tim trenucima Messi je na kontu imao već 12 golova i činilo se da je utrka za najboljeg strijelca lige završila, no onda se Ronaldo odlučio dodatno motivirati.

Luka Modrić
1/6

Svojim suigračima ponudio je okladu, tvrdio je da će biti najbolji strijelac. Okladu je prihvatio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, a s njim i Sergio Ramos te Marcelo. Iako se u španjolskim medijima ne navodi svota, piše da je u igri ozbiljna svota koju će pobjednici oklade donirati u dobrotvorne svrhe.

Onima koji su pristali na okladu u početku se to činilo kao sigurna lova, no sad im više nije smiješno. Naime, Ronaldo je u sjajnoj formi i već je na 22 gola u prvenstvu, što je samo tri manje od Messija...

Komentara 19

Avatar southman
southman
10:47 19.03.2018.

Ako ih ovakvom golgeterskom formom dovede ponovno do naslova u LP oklada će biti sitniš koliko će od Pereza inkasirati !

KT
komen_tar
11:19 19.03.2018.

Kako im se moglo ciniti kao sigurna lova, kad nisu ni trebali dobiti lovu, nego sve ide za dobrotvorne svrhe?

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:23 19.03.2018.

Pune novine Lažova !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije