Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Čovjek koji je ispisao Dinamovu povijest dao izjavu koja će oduševiti navijače

Dinamo - Benfica
Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunić/Pixsell
1/9
07.03.2019.
u 21:31

Danas smo igrali atipičnu utakmicu. Rekao bih da je karakter, želja i volja bila na maksimumu. Zadovoljan sam kako sam odigrao i što sam iskoristio svoju kvalitetu da zadržim loptu. Disciplina je jedna od najvećih odlika ove momčadi. Jako smo dobro posloženi - rekao je Petković

Nakon pobjede nad Benficom igrači Dinama zadovoljno su ustvrdili kako su odigralu odličnu utakmicu. 

Petar Stojanović odigrao je dobro na desnoj strani gdje je zatvorio napade s lijeve strane napada gostiju.   

- Nije bilo lako, oni su vrhunska ekipa. Pokazali smo da možemo sa svima igrati i hvala navijačima. Dobar je rezultat, ali još ništa nije gotovo. Idemo u Portugal po pobjedu. Brzi su, ali nismo im dozvolili da nam puno puta dođu u prilike - kazao je Slovenac. 

>> Pogledajte slavlje navijača nakon velike pobjede nad Benficom

Legenda hrvatske reprezentacije Josip Šimunić pohvalio je momčad, ali i sjajne navijače.

- Velika pobjeda Dinama. Bilo bi još bolje da su zabili i drugi pogodak, ali odličan rezultat. Sjajni su bili navijači, ja nikada nisam doživio ovo dok sam bio u Dinamo. Zabiju li pogodak u uzvratu, Dinamo prolazi - kazao je. 

Igrač utakmice Bruno Petković, za nekoga tko je upravo srušio velikana europskog nogometa, bio je jako miran.

>> Pogledajte izjavu Brune Petkovića nakon utakmice s Benficom

- Danas smo igrali atipičnu utakmicu. Rekao bih da je karakter, želja i volja bila na maksimumu. Zadovoljan sam kako sam odigrao i što sam iskoristio svoju kvalitetu da zadržim loptu. Disciplina je jedna od najvećih odlika ove momčadi. Jako smo dobro posloženi - počeo je Metkovac te o uzvratu rekao: - Imamo u nedjelju utakmicu protiv Rijeke i moramo ostvariti dobar ritam utakmica. Što se tiče utakmice tamo, imat ćemo vremena za analizu - dodao je Petković. 

Trener Bjelica nije danas mogao biti na klupi, ali zadovoljan je.

- Ovo je dobar rezultat. Vjerujem u pobjedu, a sada mogu reći - vjerujem u prolaz. Nisam bio previše nervozan jer imam sjajne asistente na klupi. Utakmica se priprema sedam dana, i igrači su znali što trebaju činiti - rekao je Bjelica. 

>> Pogledajte trenera Nenada Bjelicu kako prati utakmicu s Benficom

Komentara 14

Avatar jest
jest
21:50 07.03.2019.

Moramo se izboriti za referendum za ukidanje pretplate HRT-u! Ne treba nam televizija koja nije u stanju prenositi temeljne utakmice hrvatskih klubova!!!

Avatar miyamoto
miyamoto
21:54 07.03.2019.

Hrvatska!

BE
Berlioz
22:31 07.03.2019.

Šimuniću nisi ovo doživio zbog raznih sanadera, jovanovića, baukova, BBBa i drugih torcidaša potpomognutih medijima. Sad se lijepo vidi koliku su štetu godinama nanosili Dinamu, čim su prestali napadati klub dočekali smo proljeće i ovakve utakmice. Nije slučajno što se Sjever zadnji proda, nitko štetočinama ne želi ni blizu ako baš ne mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije