Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT BESKUĆNIKA

Čovjek kojeg pamte naši susjedi danas živi u bijedi i izgleda neprepoznatljivo

The Wider Image: Schools close and student pregnancies rise in lockdown Kenya
MONICAH MWANGI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.11.2020.
u 12:21

Amanaka je dvije godine proveo u Sarajevu, a kasnije je igrao za klubove iz Kenije i sa Sejšela. Za reprezentaciju Kenije odigrao je 38 utakmica. Nažalost, danas živi u bijedi.

Bivši nogometaš i nekadašnji branič sarajevskog Željezničara Zablon Amanaka (44) danas živi u siromaštvu i jedva spaja kraj s krajem.

Mediji iz Bosne i Hercegovine otkrili su detalje o ovom kenijskom nogometašu koji živi u siromašnom dijelu Nairobija.

"Amanaka danas izgleda neprepoznatljivo. Kao nogometaš bio je pun snage, međutim vrijeme i siromaštvo učinile su da izgleda poput nekog beskućnika", navodi Sportsport.

Amanaka je dvije godine proveo u Sarajevu, a poslije je igrao za klubove iz Kenije i sa Sejšela. Za reprezentaciju Kenije odigrao je 38 utakmica. Nažalost, u karijeri nije uspio zaraditi veći novac pa danas živi u siromaštvu.

BiH mediji ranije su podsjećali kako je govorio da je napustio Željezničar zbog ratnih zbivanja. Za sarajevski klub igrao je od 2004. do 2006. godine pa nije jasno zašto se spominje rat.

Foto: Društvene mreže

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nini istrijan
09:35 25.11.2020.

Me mores bolan morao je podmiriti sve one brace i sestre i rodjake iz istog klana.Sisu te do zadnje kapi krvi.

DU
Deleted user
12:36 24.11.2020.

Koliko je u Bosni zaradio u Keniji je mogao biti baša da je znao racionalno trošiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije