Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ćosić i njegovi „ jureći ćosizmi“ pretvorili su TV prijenos rukometa iz Varaždina u potpunu katastrofu

Jurimo rezultat, jurimo zaostatak, jurimo Švedsku, ekspresno je nizao svoje ćosizme reporter Drago Ćosić što je kvarilo svaki užitak gledanja jučerašnje utakmice

Komentari 11

Avatar Chupacabra
Chupacabra
13:36 09.12.2014.

Gospon Starčević, sve potpisujem... A tek Ćosićev prijenos nogometa??!!! Kao da mi gledamo jednu utakmicu a on prenosi drugu... Na zadnjem prijenosu naše reprezentacije, naši izgube loptu u njihovom šesnaestercu, dakle nekih 80m od našega gola a Ćosić zaviče "eeeeee sada je opasno idu 5 na 5"... ??!!...A u trenutku stvarno opasne situacije lik komentira nekoga, bez veze ili priča o novom klubu Rakitića... Prestrašno i iritirajuće.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:35 09.12.2014.

Pretpostavljam da je Čosić jedan od reportera koji neprekidnim mljevenjem i sipanjem beskorisnih statistika pokušava opravdati svoju mjesečnu plaću... Zato se jako trudim kako kod prijenosa isključiti ton, tako da na miru mogu gledati utakmicu. Pri tome me uopće ne zanimaju statistike, koja ekipa je prije 20 ili 30 godina postigla nekakav rezultat.

VL
MI
Mirni !
14:18 09.12.2014.

Godinama trpimo teror različitih likova ! Oni su sve samo ne novinari u valjanom smislu te riječi. TV je jeavni medij. Nije to njohv privatni poligon za izgovaranje neizmjerne količine stupidnosti. To se , u osonivi , kosi sa ulogom janog servisa. Posebna tema su njihove monstrozno primitivne kombinacije riječi koje ONi nazivaju rečenicama. Možda netko i nezna .... Ali. Mi , između inog , fonanciramo i posebni službu koja bi trebala da educira likove koji nam se obraćaju. Tuga jad i čemer je da se ne objavi koliko "elitnih" pohađa tu službu ..... Ma .... I ona je za njih predaleko. Za Njih je najbolje da nestanu i time daju7 svoj doprinos higijeni nacije . Mnogo kontaminiraju ...... svojim glupostima .... iritiraju ....... bahatošću a poglavito neznanjem ! Ne gajim iluziju da će itko te primitivce poslati gdje i pripadaju ....... Srećom .... ne plaćam više porez na osjedovanje TV prijamnika. Moj skroman doprinos ..... Žalim da nas nije više !

VL
SE
sestrićna
13:12 09.12.2014.

volio bi i ćosić biti duhovit..naglasak na volio bi...

VL
DU
Deleted user
13:50 09.12.2014.

Problem i to kroničan - čovjek (preciznije, HTV pretplatnik pod muß) bi pogledao tenis, ali po mogućnosti bez Milorada Dušanovića i njegovih legendarnih komentara, gdje se savjetuje Federeru i analiziraju greške Nadala, onako von oben. Ali to nije moguće jer npr. nema tehničkog rješenja da se orig. zvuk meča pusti na jedan stereo kanal, a milozvučni komentari Miće na drugi pa da se to riješi, jednom i zauvijek, pomicanjem balans kontrole i da čovjek može uživati u meču, slušajući reakciju publike i udaranje loptice, a Mićo da je neutralisan... A ne, nipošto! Ili gasi zvuk ili slušaj već desetljećima te komentare, prema kojima je Milka Babović i njeni komentari klizanja mila majka. Dakle, razvidno da se novinari dijele na dobre, loše i sportske, ali kako se spasiti od njih - e to je onako, rekli bi lokalni političari, za širu raspravu. Uključivo i Ćosića, čije trkeljade je naporno slušati, neovisno o sportu.

VL
CH
Changi
14:14 09.12.2014.

Emotivni statistcar. Tako i kad prenosi nogomet nabraja podatke koji nikog ne zanimaju. Mozda se sprema mijenjati profesiju, sto bi bilo super. Drago u Zavodu za statistiku.

VL
FN
Fr@njo
17:24 09.12.2014.

g Starcevic, a tek kad g. Cosic pocimnje drobiti kamenje u stilu, satrati, krvnici nad, a takvih koji urlicu u mikrofon nasa dalekovidnica je prepuna..

VL
NO
normalac
15:48 09.12.2014.

Rukometne arene preko kojih se uzimale debela provizija stajale su bogatstvo. Sada zjape prazne, a nema novaca ni za njihovo održavanje. Jedan sat u dvorani stoji 2000 eura. I to plaća radnik s 300 eura mesečne plaće. Spaladium u stečaj, Arena Zagreb zjapi prazna. Tu nije bilo pameti. I sada se čudimo što se Vlada jučer zadužila 4 milijarde kuna! A gdje su tu široke mase, studenti, djeca, umirovljenici. Ma fućkajte Ćosića. On je običan režimac, mirišu mu euri. Na ovim prostorima ništa novo.

VL
AR
arjavas
17:43 09.12.2014.

A kakva je tek katastrofa tek kad D. Ćosić komentira skijanje . Na stazi je već peti skijaš po redosljedu a on komentira koje je mjesto nas nekom takmičenju prije pet godina osvojio skijaš koji je prvi startao .

VL
NO
normalac
15:41 09.12.2014.

Država poput Hrvatske ima drugih briga, a ne ulagati milijarde kuna u profesionalni sport. Samo na znanje - prosječna plaća u Varaždinu je 400 eura. U Švedskoj deset puta više! Vindija zapošljava na jedan mjesec! Grad je pred blokadom. Jel vam još do nabacivanja lopte s bogatim sjeverom. Da živimo u uređenom svijetu zemljama poput Hrvatske bilo bi zabranjeno primirisati Švedskoj. Mi smo za njih zadnji jad i bijela. Nama je graditi društvo pa tek onda se igrati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.