Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski kup

Ćorluka zabio s bijele točke i izbacio Livaju koji je promašio

Vedran Ćorluka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.03.2015.
u 21:16

Ćorluka je odigrao 120 minuta, a Livaja je kod gostiju u igru ušao u 80. minuti

Nakon što su u ponedjeljak obje utakmice četvrtfinala ruskog kupa završile s minimalnih 1:0, u utorak su na utakmicama Arsenal - Orenburg te Lokomotiv - Kazan mreže mirovale 90 minuta, piše Goal.com.

Orenburg je kao gost tek nakon produžetaka izbacio Arsenal s 1:0, a strijelac vrijedan polufinala bio je Koronov u 112. minuti.

O posljednjem polufinalistu odlučivali su Lokomotiv i Kazan, a pobjednika smo saznali nakon raspucavanja s bijele točke. Nakon što su u 120 minuta nije bilo golova (0:0), u lutriji jedanaesteraca igrači Rubina promašili su prva dva udarca, jedan od njih izveo je i Marko Livaja. Igrači Lokomotiva pogodili su sva četiri i s ukupnih 4:2 prošli dalje. U trećoj seriji za momčad iz Moskve pogodio je Vedran Ćorluka koji gostujućem vrataru nije dao šansu.

Ćorluka je odigrao 120 minuta, a Livaja je kod gostiju u igru ušao u 80. minuti. U polufinalu će tako igrati Kuban protiv CSKA, te Orenburg protiv Lokomotiva.

Komentara 1

JU
juroqueteamo2
12:57 22.05.2015.

Vedrane vrati se u Premieru da zavrsis svoju karijeru i da te mozemo gledati kad igras. Dobro zdravlje i jos puno godina nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije