Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog udarca u glavu
Povratak na članak

Ćorluka nije bio pri svijesti

Vedran Ćorluka je, po zaduženjima prije utakmice, trebao čuvati Samarasa u prekidima. No, Samaras je u 71. minuti bio sam ko' duh, primio loptu i svladao Pletikosu

Komentari 18

JA
jadre
13:20 09.10.2011.

No, da je trener najgori na svijetu, ne mogu oprostiti onom igraču koji ne ostavlja srce na terenu kada igra za Hrvatsku, pa ako pristup nije maksimalan, onda su za to odgovorni igrači.

VL
CA
carpediem
10:14 09.10.2011.

Za taj grubi prekrsaj je Grcki igrac dobio samo zuti karton a to je bio tamno crveni karton ali sudio je Englez koji nas ne obozava i navlacio je na Grke. Sjetimo se crvene karte protiv Engleza u Zagrebu sto je dobio Robert kovac. A HNS sa Mamicem i Markovicem ce sutiti i nece protestirati kod UEFE jer oni volu Platini a to ce biti samo dobar znak drugim drzavama da ce moci nase igrace udarati koliko mogu i koliko im je drago pa ako budu gubili protiv nas onda smiju i ragby igrati a ne nogomet a Hrvatski igrac ako bude napravio neki prekrsaj bit ce odmah kaznit. HNS mora stititi svoje igrace i ovdje napraviti veliki Protest . Samo svi znamo, HNS to nece uraditi.

VL
BA
babaluj
11:07 09.10.2011.

Ćorluku je trebalo zamijeniti nakon udarca u glavu,pa ne bismo popili tako jeftin gol.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:23 09.10.2011.

\"Sigurno neće igrati Nikola Kalinić, ozljeda zgloba je neugodna i bolna\". Toliko bolna da nije mogao stajati na boku i barem smetati Grcima i glumiti mantinelu? Ne vjerujem. Toliko neugodna da neće igrati u slijedećem kolu za Dnjepar? Ne vjerujem.m. Čovjek je samoinicijativno napustio igru u trenutku dok je još bilo 1-0, a više nismo imali pravo na izmjenu. To je skandalozno i pokazuje odnos igrača prema reprezentaciji.

VL
IS
istima
11:40 09.10.2011.

Nije da branim reprezentaciju koja igra katastrofalno još od one nesretne Turske...... No, ovo što se dozvolilo Grcima je sramota za nogomet uopće. Od toga da je trebalo prekinuti utakmicu još u drugoj minuti zbog uvjeta koji su svakako bili neregularni za održavanje sportskog događaja, pa do stupnja sustavne grubosti u igri.....Naši igrači su bili potpuno nezaštićeni, dok je Grcima striktno odsviran sve i jedan faul....

VL
IS
istima
11:49 09.10.2011.

Burgundy....... povreda zgloba može biti toliko bolna da čovjek ne može niti stajati...... a takav u igri više smetaš svojoj ekipi nego što joj doprinosiš....

VL
JO
jolly
12:38 09.10.2011.

Što se tiće Kalinića, stariji će se sjetiti kako je Mustedanagić protiv Zvezde isto tako stajao na terenu i dao izjednačujući gol. Što se tiće Ćorluke, trebalo ga je odmah zamjeniti (iznijeti na nosilima). Tada bi i sudac drugačije reagirao. Ovvako Bilić opet traži alibi u igračima.

VL
BZ
Branko Zajec
13:52 09.10.2011.

Naši ne znaju čuvati loptu. Ono što su pokazali Grci, graniči sa neukusom, ali očigledno svojom opstrukcijom igre, postižu ciljeve. Našima je odgovarao neriješen rezultat. Da su naši igrači činili isto što i Grci, ležali u nedogled na travi , činili bi ih nervoznima. Međutim, naši i ako teško faulirani igrači, dizali su se kao da im je bilo hladno ležati na travi.

VL
DR
dragogera
14:10 09.10.2011.

koncepcija igre je kriva,pa kom normalnom ce modric trcati u defenzivu i bavitit se oduzimanjem lopti,a drugi koji nisu konkretni naprijed stajati i cekati da lopta dodje do njih.samo bilic,redknap i cico/dao izjavu da bi niko igrao iza napadaca imajuu takvu glupu semu u glavi.villas boras ga vidi kao isturenog veznog,al villas je osvojio europa ligu sa portom i sad je trener chelsea,a ova tri su ograniceni treneri i nikada nece biti bolji nego sto jesu,a jurcic bi ga mozda stavio na ljevog beka da zatvori problem ljeve strane,stvarno je u nogometu iq ko broj kopacki,nije cudo da je guardiola osvojio 13/15 trofeja,jedini intelegentan

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:28 09.10.2011.

@istima Stvar je u tome da je riječ o igraču koji je više puta eskivirao nastupe za mladu reprezentaciju zbog upitnih ozljedica i povremene uvrijeđenosti. Dakle, nije riječ o nekome koji je zaslužio kredit, da bi mu mi sad bespogovornoo vjerovali na riječ. Vjerovat ću liječniku, odnosno tek kad vidim je li nastupio u slijedećem kolu ukrajinskog prvenstva. Sjetimo se Bilića, koji je praktički upropastio karijeru nastupajući za reprezentaciju s ozbiljnom ozljedom kuka. Ali tad se ginulo za reprezentaciju, danas izvrgneš gležanj i ideš van, baš te briga što nemamo više zamjena.

VL
DR
drug
14:46 09.10.2011.

Imam dojam da je čitav tim dezorjentisan

VL
OB
-obrisani-
17:14 09.10.2011.

Sjetimo se Bilića, koji je praktički upropastio karijeru nastupajući za reprezentaciju s ozbiljnom ozljedom kuka. Ali tad se ginulo za reprezentaciju, danas izvrgneš gležanj i ideš van, baš te briga što nemamo više zamjena. >>>>>>>>> Taj isti Bilic je poslozio sastav sa 3 napadaca da bi na kraju zamjenio jos 2 .Ozljedom Corluke ostao je bez zamjene. Ta utakmica je bila u potpunosti pogresno zamisljena. Grcki trener je bez ikakvog problema Bilica nadmudrio

VL
DE
derin
17:18 09.10.2011.

Ćorluka, jedini koji je u petak nešto odigrao i pokušavao, jedan bek pored razvikanih kranjčara, modrića...

VL
LI
list68
18:03 09.10.2011.

Pa tko je malo bolje pratio, Ćorluka u reprezentaciji već dulje vrijeme djeluje \"dezorijentirano\", a jedini koji su pokušavali igrati protiv Grka su \"Manđukić i Kalinić\", no Kalinić je prekasno ušao da bi išta mogao ućiniti.

VL
OB
-obrisani-
19:48 09.10.2011.

Bravo Samaras i bravo Vedran..Bilo je užitak gledati utakmicu. Vaši navijači iz Slovenije..

VL
OB
-obrisani-
19:53 09.10.2011.

Kad sam u petak vidjela tko sudi bilo i je jasno da nam se ne pise dobro.... Taj nas je vec nekoliko puta zakinu pa i sad ,cisti jedananesterac nad Duduom ,jednostavo odmahne rukom,pa oni grubi fauli gdje nasi lezee a on nastavlja igru,a kad je koji Grk sam pao onda slobodni udarac i opomena nasima... heb.takvo sudjenje i kad Uefa tako sto dozvoli.... Nije nam Englisch mann oprostio da Englezi nisu 2008 isli na EP,e pa nismo mi krivi,ali ovak pokvareno sudit ,fuj...

VL
MA
mastif
20:03 09.10.2011.

meni se čini da je bilić bez svijesti već dugo...

VL
VL
????
11:22 10.10.2011.

09.10.2011. u 19:53h luena 1 je napisao/la: Kad sam u petak vidjela tko sudi bilo i je jasno da nam se ne pise dobro.... Taj nas je vec nekoliko puta zakinu pa i sad ,cisti jedananesterac nad Duduom ,jednostavo odmahnee rukom,pa oni grubi fauli gdje nasi leze a on nastavlja igru,a kad je koji Grk sam pao onda slobodni udarac i opomena nasima... heb.takvo sudjenje i kad Uefa tako sto dozvoli.... Nije nam Englisch mann oprostio da Englezi nisu 2008 isli na EP,e pa nismo mi krivi,ali ovak pokvareno sudit ,fuj... ---------------------------- Pusti sad sudca, činjenica je da naši ne znaju odgovoriti na grubu igru, sjeti se tekme protiv Njemačke 1996. uz isto takvu grubu igru koju sudac nije sankcionirao na početku kad je Klinsmann trebao letjeti van. Srećom u Francuskoj protiv istog protivnika sudac nije dopuštao grubosti inače bi i tamo nadrapali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.