Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon velike borbe

Ćorićev crni niz: Borna protiv Argentinca ostao bez šestog ATP finala

Banja Luka: Meč drugog kola ATP turnira Srpska Open, Laslo Đere - Borna Ćorić
Dejan Rakita/PIXSELL
26.08.2023.
u 08:24

Baez, 22-godišnji Argentinac, pokušat će podići svoj četvrti trofej u singlu. dok će godinu dana mlađi Lehecka igrati svoje prvo finale.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u polufinalu ATP turnira u američkom Winston-Salemu od Argentinca Sebastiana Baeza s 3-6, 7-6 (4), 6-7 (2) nakon tri sata i 20 minuta velike borbe.

Ćorić (ATP-29) je izgubio od 42. igrača svijeta, nakon što se gotovo cijeli meč vraćao iz zaostatka. Izgubio je svoj servis u prvom gemu meča, potom i prvi set, da bi u drugom setu Argentinac poveo s 3-1 i 4-2, ali uporni Ćorić uspio je dobiti set  "tie-breaku". U trećem setu Borna je gubi svoj servis kod 3-3, ali se ponovno vraća "re-breakom", da bi Argentinac u 13. igri došao do pobjede.

Ćorić je imao 9 aseva, ali i sedam dvostrukih pogrešaka, te samo 58 posto ubačaja prvoga servis pa je Baez u meču imao čak 11 lopti za obrat.

Zagrepčanin je tako ostao bez svog šestoga ATP finala, dok će Baez u borbi za naslov igrati protiv Čeha Jirija Lehecke, kojemu je Amerikanac Sebastian Korda predao polufinale bez borbe. 

Baez, 22-godišnji Argentinac,  pokušat će podići svoj četvrti trofej u singlu. dok će godinu dana mlađi Lehecka igrati svoje prvo finale.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije