Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRA SVLAČIONICA

Ćorić: Naježio sam se uoči utakmice, a Hajduku smo trebali zabiti još nekoliko golova

Dinamo - Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.05.2015.
u 20:50

- Pobjeda 4:0 je odlična, ali mislim da smo mogli zabiti još nekoliko golova. Rekli smo svi skupa prije utakmice da idemo ovo odigrati za navijače i hvala im što su bili uz nas. Nije ih otjerala čak ni kiša - smatra mladi veznjak Dinama.

Dinamo je u derbiju hrvatskog nogometa uvjerljivo svladao Hajduk s 4:0 i ostao neporažen u prvenstvu. Angelo Henriquez je zabio tri gola.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu. Sama je igra bila dobra, ali i cijela atmosfera na stadionu. Navijači su bili odlični, ponosni smo i sretni zbog njih i veliko hvala svima. Sretan sam i zbog svog hat-tricka, ovo mi je treći u dresu Dinama i nadam se da ću nastaviti ovako. Ovo je veliki uspjeh cijele momčadi - rekao je Henriquez, prenosi stranica Dinama.

Sjajnu utakmicu odigrao je Ante Ćorić.

- Ovo mi je jedna od najboljih utakmica u karijeri. Naježio sam se prije početka i jedva sam čekao taj trenutak - dobru utakmicu i puno navijača. Vratili smo navijače i presretan sam. Što se tiče rezultata, pobjeda 4:0 je odlična, ali mislim da smo mogli zabiti još nekoliko golova. Rekli smo svi skupa prije utakmice da idemo ovo odigrati za navijače i hvala im što su bili uz nas. Nije ih otjerala čak ni kiša - smatra mladi veznjak Dinama.

Vratar Eduardo je sačuvao praznu mrežu.

Nismo dopustili Hajduku da stvori prilike, bili smo dobri od prve minute i mislim da je gol razlika mogla biti još i veća. Sretni smo zbog pobjede, ali još više zbog prekrasne atmosfere. Hvala svima, drago nam je što su navijači došli u velikom broju i nadam se ovome i na budućim utakmicama - rekao je Eduardo, dok je Josip Pivarić dodao:

- Bili smo pravi protiv Hajduka i odigrali smo dobru utakmicu. Kad igraš derbi, koji je uvijek napet, kad dođe toliko navijača i kad na kraju upišeš sjajnu pobjedu - to je prekrasno. Hvala navijačima što su nas došli podržati, nadam se da smo im vratili to na najbolji mogući način i nadam se istom prizoru u finalu Kupa protiv Splita. Drago mi je što smo imali takvu atmosferu i prekrasno je igrati u takvom ambijentu.

Kapetan Dinama Arijan Ademi je zaključio:

- Zabili smo Hajduku rano gol i otvorili se. Kasnije su stigli novi pogoci, a imali smo velik broj prilika koje smo također mogli ostvariti. Zahvalio bih svim navijačima, svi smo oduševljeni i drago nam je što smo imali pune tribine. Nadam se da će nas doći bodriti protiv Splita kad će nam trebati velika podrška, a mi ćemo im pokušati zahvaliti na način kao što smo danas.

>> Hat-trick Henriqueza Hajduku pratio rekordan broj gledatelja na Maksimiru

Komentara 11

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:52 16.05.2015.

Odlična tekma.Dinamo izvrstan,Hajduk solidan u okviru mogućnosti.Navijača je bilo prilično s obzirom na zadnja iskustva,a bilo bi i više kad bi ljudi znali da neće doći oni narkomani koje netko koristi za političke interese.Mislim na narkomane s jedne i s druge strane.Glede nogometa, hrvatska mladost u Hajduku i Dinamu pokazala je da nas čeka radost i veselje u budućnosti.Najveća vrijednost, ipak je korektna igra bez namjernih prekršaja u duhu hrvatskog zajedništva.

DU
Deleted user
21:30 16.05.2015.

Jad i bijeda od Hajduka, baš me zanima koga će sada okriviti za ovaj poraz'

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:35 16.05.2015.

I opet je Mamić kriv za sve.... ali ovaj puta Zoran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije