Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA POBJEDA

Ćorić konačno prekinuo crni niz: Slavio na Mastersu nakon dva mjeseca bez pobjede

ATP 500 - Dubai Tennis Championships
AMR ALFIKY/REUTERS
28.04.2023.
u 19:13

Naš najbolji tenisač dominirao je čitavim tijekom dvoboja, nije bio suočen s niti jednom 'break-loptom', a u svakom je setu po jednom napravio 'break'

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira iz serije 'Masters 1000' u Madridu, on je u svom prvom nastupu svladao Francuza Huga Gastona sa 6-3, 6-3 za sat 21 minutu igre.

Ćorić je tako prekinuo neugodan niz od čak pet poraza na ATP Touru te upisao pobjedu po prvi put nakon gotovo dva mjeseca, odnosno od 2. kola Dubaija 1. ožujka kada je nadigrao Thanasia Kokkinakisa.

Naš najbolji tenisač dominirao je čitavim tijekom dvoboja, nije bio suočen s niti jednom 'break-loptom', a prvi put oduzeo servis suparniku u trećem gemu, da bi još jednim 'breakom' za 6-3 okončao prvi set. I u drugom setu je Ćorić oduzeo servis Gasotnu u Francuzovom drugom servis-gemu te tu prednost održao do kraja.

U 3. kolu će Ćorić igrati protiv boljeg iz ogleda Poljaka Huberta Hurkacza i Francuza Richarda Gasqueta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije