Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO PREDSTAVLJANJE

Čop pred navijačima Cagliarija: Uzor mi je Ronaldo, spreman sam na izazove!

Duje Čop
Marko Prpic/PIXSELL
13.01.2015.
u 17:08

- Dolazim iz Dinama, pa mi pritisak u ovome klubu neće biti nikakva novost - rekao je Čop.

Transfer Duje Čopa iz Dinama u Cagliari službeno je potvrđen, sad se zna da nije riječ o poslu vrijednom četiri milijuna eura nego o posudbi s pravom prvokupa. Napadaču to ne smeta, smatra da će se dokazati i to je naglasio na predstavljanju u novom klubu.

- Dolazim iz Dinama, pa mi pritisak u ovome klubu neće biti nikakva novost. Spreman sam na novi izazov u svojoj karijeri. Uzor mi je Ronaldo koji je veliki radnik i nadam se najboljem - rekao je Čop.

S 12 pogodaka u jesenskom dijelu sezone Čop je bio drugi strijelac lige, iza Andreja Kramarića, koji je nedavno prešao u engleski Leicester City, a zabio je 21 pogodak za Rijeku.

>> Čop ipak nije prodan Cagliariju, već je na posudbi

Komentara 1

DI
diskasting
22:21 13.01.2015.

a bože niti ga nisu prodali već su ga posudili pa koja laž i tih 4m€ isto laž, talijani tvrde 2.5m€ a koje li sramote.... ma neki dan su mamićevci slavili kako je još jednom najbolji menađer na svijetu uspioo prodati nemoguće u tom stilu nekaj.......samo im se sad mogu nasmijati :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije