Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi topnik

Čop: Moji golovi plodovi su akcija koje smo uvježbali na treningu

'27.11.2012., Maksimir, Zagreb - Trening GNK Dinama na pomocnom terenu Hitrec Kacijan.Duje Cop.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/Pixsell
19.01.2013.
u 20:18

- Prije svega sam napadač, ali snalazim se i na boku - kaže Duje Čop koji je protiv Dynama iz Dresdena igrao upravo na boku.

Nakon trosatnog treninga i ručka Dinamovi nogometaši otišli su na izlet u aquapark. Propao im je paintball zbog lošeg vremena. Prije tih nekoliko sati organiziranog poslijepodneva Duje Čop ponudio je svoju priču nakon što je s dva pogotka donio prvu pobjedu Dinamu u 2013. godini (2:0 protiv imenjaka iz Dresdena).

- Svakog napadača vesele golovi, ali meni je posebno drago što su bili plodovi akcija koje smo uvježbavali – veli Čop koji je igrao na boku.

- Prije svega sam napadač, ali snalazim se i na boku. Misli li trener da mogu više dati na boku, nema problema. Jurčić me korigira svaki dan, napredujem, mislim da će biti dobro.

Iako je u Dinamo došao prilično tiho i od njega se nije previše ni očekivalo, Čop je mnogo igrao. I to dosta dobro.

- Zadovoljan sam, dobro sam odradio proteklih šest mjeseci. Vjerovao sam u sebe, no vjerovao sam u sebe i kada sam bio u Hajduku i Splitu. Ali, ovdje sam prvi puta dobio priliku da pokažem što znam, u Hajduku nisam. Mislim da nije bilo tako zbog mojih kvaliteta, nego zbog nekih drugih stvari. Ali, pustimo sad to, to je gotova priča i više me ne zanima.

Kako vas gledaju kada dođete u Split?

- Nisam nikome ništa dužan niti se imam čega sramiti. Idem normalno gradom i nailazim na pozitivne reakcije, drago im je zbog mene. Uglavnom sam sa svojim društvom, ne odlazim u neke kvartovske kafiće gdje bi neki možda i dobacivali. Iako, ne vidim razloga zašto bi mi netko prigovorio – zaključio je Duje Čop.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije