Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedina opcija

Čop ipak nije prodan Cagliariju, već je na posudbi

duje čop
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
13.01.2015.
u 11:15

Financijske detalje transfera Cagliari nije otkrio, već samo da je riječ o posudbi s pravom prvokupa

Prema prvim informacijama Duje Čop potpisao je s Cagliarijem četverogodišnji ugovor vrijedan oko četiri milijuna eura, no talijanski klub otkrio je kako je ipak riječ o posudbi s pravom prvokupa iduće godine.

Financijske detalje transfera Cagliari nije otkrio, a posudba je bila jedina opcija jer zbog financijskog fair-playa Cagliari nema pravo kupovati igrače ove zime. No, kako piše Goal, talijanski prvoligaš prema ugovoru po isteku posudbe ima obvezu kompletirati cijeli transfer kupnjom hrvatskog napadača.

– Dobro sam promislio, dobio sam informacije da će se klub još pojačati i zato sam odlučio prihvatiti ovu ponudu. Zaostatak nije velik, ima još dosta za igrati i vjerujem da ćemo izboriti ostanak – kazao je Čop o svom odlasku u klub sa Sardinije.

>>Čop nakon transfera iz snova: Ne vjerujem da ću s Cagliarijem ispasti iz lige

Komentara 13

HR
H.R.T.99
11:44 13.01.2015.

Pa nije baš isto..., zasad "no money".

Avatar Bekrija
Bekrija
12:09 13.01.2015.

Kad sam govorio da Mamićima ne treba vjerovati ama baš ništa jer nitko nema uvida u financuje iako Dinamo funkcionira kao udruga građana, mamićevci su djelili minuse. hahahahahah....jadni su oni koji puše mamićeve spinove, taj čovjek će pokopat Dinamo, tko zna kakva je tamo situacija, ima li uopće išta u toj famoznoj blagajni, koliko Dinamo ima kredita i tko tu pije, a tko plaća??? Mamić grobar Dinama i hrvatskog nogometa.

DB
doktor.buljko
02:37 14.01.2015.

Pročitalo vas, Mamići! Čak ni sluge piskarala ne pomažu nikog više prodati, to jest, prevariti. Podsjetite me, koliko već traje prodaja Brozovića?Da vam malo pomognem, duže od najduže meksičke sapunice! Dinamo odavde do vječnosti (samo ako je Mamić besmrtan vođaa kao onaj u Sj. Koreji,acidofil, to je tvoj sklop razmišljanja!).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije