Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irski borac
Povratak na članak

Conor McGregor iznenadio odlukom i šokirao fanove

Irac je prije desetak dana uhićen u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati

Komentari 6

Avatar ShuPac
ShuPac
08:41 26.03.2019.

Kompletni idiot. Žalosno je da ovakve poremećene osobe dolaze u medijski prostor. Još više grozi činjenica da takvi likovi pale publiku i onda zakonom spojenih posuda Dana White promovira njega kao zaštitno lice cijelog ovog cirkusa. Neki dan mi nije bilo dobro kad sam vidio u trgovini igru za PS4 na čijoj je omotnici ovaj monstrum. Prestrašno

VL
CH
CharlesBukowski
08:56 26.03.2019.

jedna budala manje.. sportasi trebaju biti sportasi.. pozitivno nabrijani, fer i korektni..

VL
SA
samuraj
08:52 26.03.2019.

Ludnica.

VL
ZO
zoranos
09:38 26.03.2019.

Zna da bi pao na kokain na doping testu, a to bi jako uzdrmalo njegov brand. Čovjek je business man i prodaje Visky mislim. Trenutno je božanstvo u Irskoj, što bi bio nakon spoznaje da je zapravo obični narkič??? Pa pogledajte Jon Jonesa, pristojan tip i onda odjednom incidenta kao u priči - i doping pokazao kokain! Pogledajte Tyson Furya kako se ponašao - doping test pokazao kokain. Ovo što radi McTapp je još gore i očito je da je zaglibio i puno više.

VL
KO
kodifan
17:53 26.03.2019.

teški šarlatan...vraćat će se i odlaziti više puta...ne bih gledao njegove borbe ni da mi plati

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:20 26.03.2019.

Vratit će se on jer fali Dani, ovo je samo pumpanje cjene 😩

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.