Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj

CNN-ov novinar hvalio Olma, a onda učinio nevjerojatnu pogrešku

Dani Olmo na CNN-u
Foto: CNN/Screenshot
1/5
24.10.2019.
u 11:11

Hrvatski prvak ponovno je oduševio, a Olmo je još jednom pokazao da je među najboljim mladim igračima u svijetu

Plavi sjajnim igrama u Ligi prvaka grabe prema novom europskom proljeću. U 3. kolu elitnog klupskog natjecanja Dinamo je u Harkivu sa Šahtarom igrao 2:2 i zadržao drugo mjesto iza vodećeg Manchester Cityja.

Momčad Nenad Bjelice ponovno je igrala odlično, a strijelci za sastav plavih bili su Olmo i Oršić. Bio je to najopasniji Dinamov dvojac koji su osim mreže pogađali i vratnice.

Dani Olmo na CNN-u
1/3

Hrvatski prvak ponovno je oduševio, a Olmo je još jednom pokazao da je među najboljim mladim igračima u svijetu.

Američka TV postaja CNN proglasila je Dinamovog dragulja jednom od tri najveće mlade zvijezde Lige prvaka, Olmo se našao u u društvu Halanda (Salzburg) i Martineza (Inter).

U prilogu o mladim zvijezdama elitnog natjecanja novinaru se potkrala velika pogreška jer je Olma najavio kao igrača kijevskog Dinama.

Hrvatski prvak na svojoj Facebook stranici zahvalio se CNN-u na lijepim riječima za svog igrača, a onda im je poručio da su pogriješili za grad iz kojeg dolazi Olmov Dinama, za samo tisuću kilometara.

>> Pogledajte razgovor s Brunom Petkovićem na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar OathBringer
OathBringer
11:40 24.10.2019.

I tamo se novinarstvo srozalo na niske grane

DU
Deleted user
02:28 25.10.2019.

ali zato su 1000 milja=1000 km

SP
Spezispezi
15:19 24.10.2019.

Nije CNN napravio toliku pogrešku koliku oni koji su ukinuli Croatiu Zagreb. Zar od stranaca trebamo tražiti da nas razlikuju od drugih a klub nam se zove po socijalističkom imenu. Dinama odavde na istok ima barem 5o komada. Da Dinamo osvoji 5 Champion liga zaredom to se ne bi promjenilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije