Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Clippersi i Wizardsi u gostima iznenadili Oklahomu i Indianu

Blake Griffin
Reuters (Ilustracija)
06.05.2014.
u 10:21

Thunder je na utakmici izgubio čak 18 lopti i u tome leži možda i glavni razlog poraza. Sljedeći susret ponovno se igra u Oklahomi

Noćas su odigrane dvije utakmice drugog kruga NBA doigravanja, a gosti su bili uvjerljivi.

Washington je u gostima pobijedio Indianu 102:96 i tako prekinuo niz od 12 poraza zaredom u Indianapolisu. Wizardsi su vodili tijekom cijele utakmice, a do pobjede ih je predvodio Bradly Beal koji je zabio 25 koševa i imao po sedam asistencija i skokova. Zanimljivo, Washington igra sjajno u gostima u doigravanju, ovo im je bila četvrta utakmica i četvrta pobjeda. Druga utakmica također se igra u Indianapolisu.

A LA Clippersi su predvođeni sjajnim Chrisom Paulom (32 koša i deset asistencija) u gostima pobijedili Oklahomu 122:105. Paul je pogodio osam trica, što mu je osobni rekord, a pomoć mu je pružio Blake Griffin s 23 koša.

Thunder je na utakmici izgubio čak 18 lopti i u tome leži možda i glavni razlog poraza. Sljedeći susret ponovno se igra u Oklahomi.

NBA doigravanje, polufinale konferencija:

Istočna konferencija

Indiana – Washington 96:102 (George 18k, 6s, 5a, West 15k, 12s / Beal 25k, 7s, 7a, Ariza 22k, 6s)

Washington vodi 1:0

Zapadna konferencija

Oklahoma City – LA Clippers 105-122 (Westbrook 29k, 4s, 4a, Durant 25k, 4s, 4a / Paul 32k, 10a, Griffin 23k, 5s, 5a)

LA Clippersi vode 1:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije