Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOK TRAJE PAUZA
Povratak na članak

Članu uprave Dinama koji je omalovažavao novog sportskog direktora bit će pokazana izlazna vrata

Na prošloj sjednici odobreno je i formiranje Ureda predsjednika Dinama, a neke nove ljude tog ureda saznat ćemo također nakon današnje sjednice IO-a. U Dinamu se radi punom parom, a uskoro će i neki ljudi iz prijašnjih upravljačkih struktura sigurno napustiti klub

Komentari 8

EJ
ejStef
09:31 25.03.2024.

Eh, za sada su i dalje sve to priče i podjela fotelja. Nitko nije donio novac, a čini se niti sportsku struku. Dinamo da bi mogao predstavljati nešto na Europskom planu treba veći proračun nego postojeći, a vidimo da svi pričaju o rezanju troškova. Čini se da niti ova struktura ne vjeruje da se može osvojiti HNL i zaigrati u LP... Nekako sve smrdi na to da se može i lošije od dedice i tajnice...

VL
IC
ICCO
08:43 25.03.2024.

I Staljin bi ih pohvalio za novu strukturu i metode. Zaigrani, hrpa narcisa na okupu, misle da je Dinamo igračka za neiživljenu djecu.

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:42 25.03.2024.

a sada split i kako ostvariti utakmicu gdje ce hajduk ama bas sve upogoniti (ko nekada zvezda) da pobijedi ... e tu gospodo iz uprave ste vi na redu da osigurate korektno sudjenje i normalnu situaciju u momcadi. jer hajdukk je sada ranjena zvijer, a znamo sto one znaju raditi u zelji da se nekako spase-SVE!

VL
BS
Blue_shirt
07:43 25.03.2024.

Ukratko, nastavlja se postavljanje podobnih i uklanjanje nepodobnih. Odbor za financije, hm pitam se koliko novca su svojeg ili kojeg sponzora sa sobom su donijeli svi ovi novi clanovi? Da pogodim , 0€

VL
PA
Pahor
09:17 25.03.2024.

Počeo bal nesposobnih a pohlepnih. Grabež u najavi. Uskoro ce ulica vladati Dinamom kao što vlada Hajdukom. Pocetak propasti uspjesnog kluba, bas kao sto je to " dizac tegova" iz Rijeke zamislio. Sve uspjesno treba unistiti!

VL
PE
peronja
09:49 25.03.2024.

nemam baš neko mišljenje o Podnaru, no nije da je baš bil u krivu o sposobnosti Marka Marića kao čovjeka koji je kao desna ruka Šimića dovodio 'strašna' pojačanja u Dinamo... Čitam i sad njegova razmišljanja po medijima kad je postal v.d. pa si mislim kaj to on hoće Dinamo ojačati s francuskim drugo i treće ligašima, ili je prioritet dinamova škola? Lijepo on priča, ali da li zna to u praksi provesti, pitanje je.

VL
BL
blekpanther
20:59 25.03.2024.

Omalovažavanje Marića ili istina o njegovim uspjesima do sada! Ne vidim nikog tko je nešto financijski dobro napravio Dinamu , ali ostalo je nešto od Zdravkova miraza!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.