Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Član legendarne generacije u Večernjakovu studiju komentira podbačaj Hrvatske, izbornika Červara...

Tomislav Farkaš
26.01.2021.
u 09:08

Emisiju možete pratiti od 13.30 sati na našem portalu te Facebook stranici Večernjeg lista.

Hrvatska rukometna reprezentacija nije ostvarila cilj te se oprostila od Svjetskog prvenstva već u drugom krugu natjecanja.

Neprepoznatljivi izabranici Line Červara tako nisu iskoristili ni povoljan raspored ni povoljan ždrijeb koji im je dodijelio, izuzev Danske, suparnike slabije kvalitete.

Tko je odgovoran za takav nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, što je pošlo krivo te kako će sve to utjecati na naš rukomet u studiju Večernjeg lista komentirat će rukometni skaut Tomislav Farkaš, član hrvatske reprezentacije koja je Hrvatskoj donijela prvu medalju na Svjetskom prvenstvu, srebro na Islandu 1995. godine.

Emisiju uskoro možete gledati danas na našem portalu.

Video – Červar nakon poraza od Danske i ispadanja sa SP-a

Komentara 4

RO
roland
13:59 26.01.2021.

Ovoj je reprezentacije rok trajanja bio do kolovoza 2020., ali su OI u Tokiju otkazane. Tu je početak i kraj priče! Červar je kriv jer je pozvao igrače koji su spori i nepripremljeni, neki s balastom od 5% tjelesne mase. Zlatko Horvat, 37 godina; Marin Šego 36 godina; Željko Musa 35 god.; Ivan Čupić 35 god., Janko Kević 35 god.; Mate Šunjić 34 god.; Domagoj Duvnjak 33 god.; Igor Karačić 33 god., Manuel Štrlek 33 god.; Ivan Pešić 33 god.

Avatar prahrvat
prahrvat
13:44 26.01.2021.

zar se smije analizirati červara? milosrđe, i to?

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
17:04 26.01.2021.

svaka čast Farkasu, ali ne bih se s njim slozio. Ovo NIJE podbacaj. Ajmo biti realni, i prestati lagati sebi. Rukomet, i muski a pogotovo zenski je sport drugog ili treceg reda, a aktualan samo kad su reprezentacije na europskimim i svjetskim prvenstvima i na olimpijadi. Financijska ulaganja u rukomet 0 ili blizuu nje, rukometna infrastruktura mizerija i to bez obzira na one rukometne dvorane napravljene za ono svjetsko prvenstvo,,, satnice ili termini za treninge rukometnih klubova (pogotovo djecjih i omladinskih malo i premalo,, popularizacija rukometa medju djecom i mladezi u osnovnim i srednjim skolama skoro nikakva ili nikakva pa cak i nakon sto su nam reprezentacije osvajale medalje,,, medijska pracenost rukometa zanemariva (koliko nas bi npr znalo nabrojiti 5 rukometnih klubova 1. lige?),,,,,,,, Kad jos dodamo kojekakve igre bez granica u rukometnom savezu RH, ljude koji ga vode i nacin kako ga vode, onda je u takvim okolnostima USPJEH JE i samo kvalificiranje na olimpijade, europska i svjetska prvenstva, a sve medalje do sad MEGA USPJESI na desetu potenciju ravni svjetskim cudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije