Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list okupio prvake
Povratak na članak

Član legendarne Dinamove generacije: Sam Bog nam je poslao Ćiru, bez njega ne bismo bili prvaci

– Dinamo oduvijek ima posebno mjesto u Večernjaku i jako mi je drago da smo ovim specijalnim izdanjem obilježili taj veliki uspjeh iz 1982. godine. Dinamo je za Hrvate tih godina bio puno više od samog sporta.

Komentari 4

DU
Deleted user
17:58 03.05.2022.

Nitko da se sjetio spomenuti Rahmetli Ismeta Hadžića i to još na Bajram!Kakvi suigrači,jad jadni.A,tek Ćiro koji mu je uništio karijeru i život da je čovjek morao prodavati voće i povrće na tržnici.Čudno je da je poslije toga naslova otišlo toliko igrača u Crvenu zvezdu kao nikada do tada/Bračun,Janjanin,Boro Cvetković...A, mi smo dobili zamislite, Ćalasana iz Zvezde???Nikakvo čudo da je Zvezda s našim igračima postala prvakom Europe.... Slučajno?

VL
KA
kažemja
16:55 03.05.2022.

Dinamo je uvijek bio simbol hrvatstva !!! Bravo Ćiro ,bravo dečki,najbolji ste . Lijepo vas je vidjeti ponovno zajedno, šteta što vas je već dosta otišlo ali što ćemo , takav je život.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:28 05.05.2022.

Bog dao, bog uzeo. Vec slijedece sezone. Sto se ono povezano s Blazevicem uglavnom orilo s tribina?

VL
MA
Markovinac
15:57 03.05.2022.

Kakav Blazevic.To je nogometna neznalica. Svi znamo da je prvenstvo politicki namjesteno kao i sva prvenstva u zlocinackoj jugoslaviji.Zasto se lazemo.Dinamo je trebao nekoliko puta biti prvak da je politika dozvolila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.