Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE

City ostao bez Petrova, Lyon bez Bodmera

Autori: Totalsport, Hina
18.11.2008.
u 19:11

Bugarski 29-godišnji nogometni reprezentativac Martin Petrov pauzirat će između tri i četiri mjeseca zbog ozljede i operacije koljena.

Petrov je ozljedu zadobio igrajući za svoju reprezentaciju prošli mjesec. U njegovu su se klubu u početku nadali da će se Petrov oporaviti bez operativnog zahvata, ali to nije bilo moguće. Martin se oporavlja dobro, ali čini se da će biti izvan pogona u sljedeća tri ili četiri mjeseca – priopćili su iz Manchester Cityja.

Podsjećamo, Petrov nije jedini igrač Cityja kojeg je ozljeda udaljila s terena. Mladi 21-godišnji vratar Manchester Cityja i engleski reprezentativac Joe Hart pauzirat će između tri i četiri tjedna zbog ozljede gležnja, koju je zadobio u nedjeljnoj utakmici 13. kola Premiershipa na gostovanju kod Hulla (2-2) prilikom sudara s protivničkim napadačem Danielom Cousinom.

Lyon bez Bodmera
Sedmerostruki francuski nogometni prvak Lyon sljedeća će dva i pol mjeseca biti lišen usluga veznjaka Mathieua Bodmera koji će se podvrgnuti operaciji kako bi sanirao ozljedu prepona.

I Lyonova napadača Cesara Delgada muči ozljeda prepona, ali on će izbivati s terena samo dva tjedna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije