Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOR IZ KLUBA

City će sve napraviti da bi na ljeto doveo Modrića

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
18.02.2014.
u 16:16

Dolazak Luke Modrića velika je želja trenera Manchester Cityja Manuela Pellegrinija, a ''građani'' će hrvatskog reprezentativca pokušati dovesti na ljeto.

Dolazak Luke Modrića velika je želja trenera Manchester Cityja Manuela Pellegrinija, a ''građani'' će hrvatskog reprezentativca pokušati dovesti na ljeto, pišu engleski mediji.

– Real Madrid teško će ga prodati jer je u odličnoj formi. Ali City uvijek gleda kako dovesti najbolje igrače, a Modrić bi sigurno bio veliko pojačanje. Vidjet ćemo, siguran sam da će klub napraviti sve što je u njegovoj moći da ga dovede – rekao je izvor iz Cityja blizak treneru Pellegriniju.

Modrić je u Madrid stigao u ljeto 2012. godine iz Tottenhama, a ove sezone jedan je od najboljih igrača ''kraljeva''. Iako godi interes s Otoka, teško će Luka napustiti Santiago Bernabeu.

>> Uvršten u momčad kola: Modrić u društvu Messija, Inieste...
>> Modrić zna zabiti samo udarcem izvana, ali, Luka, daj pucaj češće!

Komentara 5

MK
Mehmed.Karadjordjevic
16:47 18.02.2014.

nije lud da ide iz najbolje ekipe svijeta u tamo neki City

DU
Deleted user
17:30 18.02.2014.

Mogu se na glavu postavit, ali Modrića neće moći dovesti.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:45 18.02.2014.

Luka ima mjesta u bilo kojoj ekipi u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije