Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga želite?

Čitatelji VL-a biraju: Koja bi bila idealna skupina Hrvatske na SP-u?

Hrvatska, Island, slavlje
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
03.12.2013.
u 18:49

Ponudit ćemo vam tri ankete, u svakoj možete glasovati koga biste željeli iz pojedine skupine pa ćemo na taj način dobiti vašu idealnu skupinu

U petak s početkom u 17 sati po našem vremenu Fifa će obaviti ždrijeb skupina za SP koje se sljedeće godine igra u Brazilu. Hrvatska nogometna reprezentacija, kako sada stvari stoje, bit će u četvrtom "šeširu", iako je moguće da nas u posljednji čas prebace u drugi.

Međutim, zasad je velika vjerojatnost da ćemo biti smješteni sa svim europskim reprezentacijama koje nisu nositelji, a svojim čitateljima dajemo priliku da izaberu kako bi izgledala idealna skupina Hrvatske u Brazilu.

Ponudit ćemo vam tri ankete, u svakoj možete glasovati koga biste željeli iz pojedine skupine pa ćemo na taj način dobiti vašu idealnu skupinu. Glasovati možete do sutra u 19 sati, a nakon toga objavit ćemo rezultate.

>>Fifa pogodovala Francuzima, ceh može platiti i Hrvatska!

Komentara 1

SC
Svitski_Covik
20:41 03.12.2013.

iz pete skupine zelim srbijicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije