Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Facebooku

Ćiro: Zvali su iz Louvrea da im to ustupim, ali sam odbio

Miroslav Ćiro Blažević dobio je ključeve i povelju grada Travnika
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
19.10.2022.
u 13:54

Ćiro Blažević s Robertom Prosinečkim ispijao je jutarnju kavu, djelovao je opušteno i sretno

Ćiro Blažević i Robert Prosinečki u svom su odnosu imali uspona i padova, bilo je tu i razmirica, posebno u vremenima kad ga je Ćiro pustio u Crvenu zvezdu, ali loše stvari su iz njih. 

- Nemam ništa protiv Ćire, sve smo riješili, rekao je u jednom razgovoru za Večernji list Robert Prosinečki.

A da je to doista tako svjedoči i činjenica da se spomenuta dvojica druže i na kavama te prolaze brojne teme, životne i sportske. Ćiro je to potvrdio i objavom fotografije na Facebooku.

"Pitali su me iz Louvrea da im ustupim ovu sliku, ali ja sam rekao da ne dam. Nju ću okačiti tamo gdje će je najviše naših navijača vidjeti - kod mene na Facebook! Robi i ja vas pozdravljamo s naše redovne kave i zahvaljujemo vam što nas u tolikom broju pratite i volite", napisano je uz objavljenu fotografiju.

Ćiro na fotografiji izgleda nasmiješeno i sretno, što je lijepo za vidjeti jer se trener svih trenera bori s opasnom bolesti pa je u svakom javnom istupu nakon što mu je ponovno dijagnosticiran rak davao pesimistične izjave.

"Borim se, naime, s permanentnom mišlju da je moje vrijeme prošlo i da polako odlazim s ovoga svijeta. Moji prijatelji, igrači iz moje generacije, svi su oni već odavno sahranjeni. Samo sam ja živ. Život je kratak", napisao je nedavno Ćiro.

 

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:30 19.10.2022.

Najbitnije je da ste vas dva riješili svoje nesporazume i da možete uživati u kavi. Sretno obojici!

M3
Miške 3
18:18 19.10.2022.

A sliku s Nevenkom (Sutjeskom ) Tuđman ?

SE
serafin002
16:18 19.10.2022.

Jadni ćiro spao na žuću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije