Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje su zadnji

Ćiro: Zagreb će ostati u ligi, a tko će ispasti j... mi se

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
15.02.2013.
u 19:45

– U Splitu sam kao kod kuće. Da me niste istjerali vi i vaše kolege, još bih bio ovdje

Ćiro Blažević očekivano je ostao bez bodova u Parku mladeži. Split je sa 3:2 (1:0) zahvaljujući dvama pogotcima Henrija Belle (8. i 68. minuta) svladao Zagreb. Gosti su preko Medića izjednačili u 56. minuti, Vojnović je minutu poslije opet vratio vodstvo Splitu, a Šovšić je u 81. minuti iz jedanaesterca ublažio poraz Zagreba.

– Nisam zadovoljan, tko bi bio zadovoljan kad izgubi utakmicu. Split je zasluženo pobijedio, mi smo imali prigodu, ali rezultat je realan. Moji igrači dali su sve od sebe, ali Split ima naglašeniju homogenost. Imali smo previše respekta prema Splitu, to se vidjelo u nekim fazama igre. Čak i u ovom porazu vidio sam neke stvari koji mi daju pravo za optimizam u nastavku prvenstva – kazao je Zagrebov trener Miroslav Blažević.

Svidio mu se Split.

– Uz Dinamo Split je najbolja momčad u Hrvatskoj ligi, i moram vas razočarati, na kraju prvenstva bit će ispred Hajduka. Kladim se u to – rekao je Ćiro.

Momčad iz Kranjčevićeve ostala je na začelju prvoligaške kolone. Teška bitka za Zagrebov ostanak čeka Ćiru. Još kad je stigla vijest da je Zadar svladao Inter...

– Zadar je pobijedio Inter? Zagreb će ostati, to vam ovaj stari konj kategorički obećava, a tko će ispasti j... me se – podignuo je glas trener svih trenera.

Uživao je dva dana biti u Splitu, vidjeti stare prijatelje. Još uvijek su svježa sjećanja na dane kada je vodio Hajduk.

– U Splitu sam kao kod kuće. Da me niste istjerali vi i vaše kolege, još bih bio ovdje. Nije me Grgić istjerao nego Sanader – zaključio je Ćiro.

A Zoran Vulić mirno je opisao utakmicu. Pribojavao se Zagreba za kojeg smatra da ima odličnu momčad.

– Pobjeda me zadovoljava, Zagreb je dobra momčad, bili smo bolji za taj jedan gol. Šteta što je Belle tražio zamjenu, da je ostao u igri dao bi još golova – kazao je Vulić.

Split je sada bodovno izjednačen s Hajdukom, istina s utakmicom više.

– Gledamo samo prema prvoj sljedećoj utakmici, a to je Lokomotiva, ne zanima nas ni Hajduk, ni Belupo, ni Rijeka. Nećemo se zamarati drugim momčadima osim onima protiv kojih igramo – zaključio je Vulić.

>>>Split pobijedio Zagreb u utakmici s pet pogodaka, dva gola Bellea

 

Ključne riječi

Komentara 2

CA
capto a parva
21:59 15.02.2013.

.... trener svih trenera ... svašta ...

PA
pancho53
12:40 16.02.2013.

E moj Ćiro,kultura ti je jaća strana,letit ćete ti i Zagreb,a ti bi pomalo mogao u mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije