Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeli protiv šangaja

Ćiro: Za 100 tisuća funti u Liverpool vodim Poklepovića!

Ćiro
Ozren Maršić
22.06.2010.
u 14:34

- Nije to šala, imam barem 25 posto šansi da postanem trener Liverpoola - kazao je Ćiro.

Habakuk i Arena, dva hotela podno Pohorja. I dva stručnjaka. Špaco i Ćiro. Poklepović i Blažević, Hajduk i Shangai. I dva različita svijeta uoči današnjeg dvoboja Splićana protiv Kineza.

- Za mene je ta utakmica kao da je Liga prvaka, tako se spremamo. A Špaco kaže da će me zeznit, hoće malo sutra - iz Arene je poručio Blažević.

A stotinjak metara niže u Habakuku Poklepović ima svoju filozofiju.

- Mi smo ovdje u poslu koji traži korištenje pojedinaca na isti način. Ova utakmica mi je uletjela neplanirano, baš na kraju ciklusa, pa ću neke igrače odmoriti - kaže Poklepović.

I Ćiri će sučeliti Subašića, Maloču, Jonjića, Pandžu, Jozinovića, Brkljaču, Pezu, Oremuša, Cernata, Čopa i Vukušića. Oni pravi aduti neće igrati, kao da je to nekakava Hajdukova druga momčad.

- Ne, ne, ja radim na standardnosti dvadeset igrača - žustro će Poklepović.

U pravom fokusu bit će njih dvojica. Često su se znali "potući" kroz novine.

- Nikada nismo bili u svađi, pa nema potrebe i da se mirimo. Ćiro je drag, znam da me cijeni - kazao je Poklepović.

Ćiro ga toliko cijeni da će, kupi li njegov predsjednik Liverpool, i ode li on za trenera, zvati Poklepovića za trenera. Hm, tko zna, Poklepović još uvijek nema potpisan ugovor s Hajdukom.

- Dobit će 100 tisuća funti samo da dođe, pomoćnici će mi biti on i i Besek. Nije to šala, imam barem 25 posto šansi da postanem trener Liverpoola - kazao je Ćiro i objasnio zbog čega želi pobjediti Hajduk:

- Ako pobjedim Hajduk svi će onda znati da kineski nogomet nije šupak. A nije, kineska liga je bolja od naše. Iako, Hajduk je favorit - kazao je Blažević u onom svom stilu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:21 22.06.2010.

Ciro ,ko Ciro...Legenda !!...O.....e*i ****b*ne..!!

ZV
Zvezdaforever
16:55 22.06.2010.

Senilni starac prica gluposti!

KA
katana123
08:09 23.06.2010.

Uveren sam da u Liverpoolu postoji neki nizerazredni amaterski nogometni klub koji se isto tako zove. E, tu Ciro sigurno ima 25 % sansi postati trener. Ovakvi tekstovi su bolji za 1. April nego za neki normalan termin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije