Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠI HEROJI
Povratak na članak

Ćiro: Šukeru je sve oprošteno, a bronca se ne može mjeriti s 1982.

Ma što ću vam govoriti o sebi, sve je rekao Slaven Bilić: “Ćiro je najbolji trener na svijetu, to sam shvatio kad sam ja postao trener”.

Komentari 14

MA
Marsijanac
04:51 28.05.2018.

Hoce li se nasi decki uspjeti izdici iznad prosjecnosti. Krajnje je vrijeme. Vamos Croatia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
VK
vječni krojf
02:53 28.05.2018.

Kako se njemu dozvoli izvaljivati psovke u medijima.Ide mi na povraćanje kada vidim njega na TV ili u novinama.Nekulturan neotesan a pravi se kao da je najpopularniji čovjek na svijetu. Samohvale su dreka vrijedne,tko se sam hvali to mu je cijena.Nekako je čudno da trener za sebe kaže da je najbolji na svijetu. Šta bi se onda moralo reći za Lateka. Heinkesa,Ancelotija Gardiolu,Kloppa,naših Ivića, Zebeca, Cajkovskog. Ćiro se već sada mora svrstati čak iza Nike Kovača jer životni san je za svakog trenera raditi u Bayernu a ne u Prištini u Tuzli i td.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:29 28.05.2018.

Nas Hrvate nista ne golica, kao prvo. A najvaznije je napokon priznati da je izbornik za SP u Francuskoj bio Tudjman, koji je odlucio da tada ponajbolji napadac Europe Boksic ne idea na SP, te da Boban mora igrati, stoo Nas je kostalo poraza u polufinalu

VL
KA
kajinx
22:11 27.05.2018.

Treba se sjetiti slike sa Svjetskog prvenstva: Utakmica u punom jeku, a trener svih trenera mrtav hladan sjedi, taška ispred njega, a na taški kapa koju mu je poklonio fracuski policajac. Besmrtno!

VL
KA
kajinx
22:05 27.05.2018.

Ćiro Legenda, bio, ostao i uvijek će biti legenda!

VL
AN
Andreeejjj
19:58 28.05.2018.

Na kraju Prosinečki? - Ljubimac svih. Ali, on je indirektan krivac što nismo postali prvaci svijeta. Da se, “šatro”, nije ozlijedio uoči Francuske, bili bismo prvaci. A “ozlijedio se” jer su mu neki novinari punili glavu govoreći “kako Jurčić igra, a ti ne igraš...”.***Čiro ne LAŽI opet, pa ti si oduvjek RUŽNO i NEPRAVEDNO šikanirao Žutoga, iako je bio daleko najbolji naš igrać i on ti je donio 3 mjesto golom protiv Holndjana a ti si upropastio HRVATSKOJ prvo mjesto i naslov SVJETSKOG PRVAKA!!!

VL
OD
oltar domovine
22:46 27.05.2018.

Ciro nenadmasan ziva legenda ....da te zdravlje sluzi dobri covjece

VL
Avatar comandante
comandante
08:20 28.05.2018.

ćiro..naš simpatični bosančić... veeeeeliki lukavac i šarmer, namazanko!!!

VL
ST
Startrack
01:59 28.05.2018.

Modric i Rakitic su najbolji nogometasi koje smo ikad imali a nemaju nista sa Jugoslavijom.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
22:32 27.05.2018.

Veliki štovatelj Tita i Jugosloven u srcu.Ćiro,živio mi još dugo godina u zdravlju i sreći.

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:24 27.05.2018.

To ''Ciro''...sa Yugo skolom napravio nesto od Dinama….tak I sa Repkom HRV. jer VECINA igraca je naucila igrat u Yugo ligi….Ladic...Prosinecki….Suker….Boban...Bilic….Jarni...Stimac….Asanovic….Stanic...Jurcic...pa vid ovo….skoro citava Repka I sve stalo u par klubova svi iz Yugo lige….CZ.Dinamo,Hajduk,Zeljo….a vid ove ''Gastrabajtere'' koji su poceli vecina njih u HNL....Real Madrid,Barcelona,Juventus,Bayer,Inter...I nista sve te godine….cak 9 velkih natjecanja I onima iz Yugo lige ni pera ne mogu odbit….zaustavili su ih jedan Mexico...Australia....Turska….Ecuador.....ooo...''nebo otvori se''...…..bas su Gastrabajteri I kad dodju (na godisnji odmor) igraju za Repku HRV. ka da su na godisnjem odmoru…..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.