Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ja sam ga stvorio'

Ćiro: Šanse da ova četvorka sruši Mamića ravne su nuli!

ćiro, mamić (1)
Foto: Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
25.03.2014.
u 17:41

– Mamića nitko ne može otjerati jer je toliko jak da nemaju šanse. Naravno, postoji mogućnost da on sam ode – i to je jedina opcija

Odlazak Zdravka Mamića iz Dinama ovih je dana aktualna tema u Hrvatskoj. Izvršni predsjednik Dinama prvo je najavio da će sam otići, a samo nekoliko dana poslije, kada su Marić, Bišćan, Šokota i Šimić najavili mogućnost ulaska u klub, sve je to opovrgnuo i rekao da nikad neće otići. Tu temu komentirao je i Miroslav Ćiro Blažević.

Mamića nitko ne može otjerati jer je toliko jak da nemaju šanse. Naravno, postoji mogućnost da on sam ode i to je jedina opcija. Ja sam njega stvorio i kumovi smo, da. On je od svega toga napravio ''biznis'' i najveće je zlo hrvatskog nogometa. Šanse ove četvorke da ga sruše ravne su nuli, rekao je Ćiro, a prenosi drukciji.ba.

>>Mislite li da Bišćan, Šimić, Marić i Šokota mogu preuzeti Dinamo?

>>Zdravko Mamić: Nikada neću otići iz Dinama!

Komentara 26

ĆA
ćaćaća
20:23 25.03.2014.

ne volim mamića ali jovanovića još manje..

TT
tik tak
18:43 25.03.2014.

Meni je dovoljan samo jedan razlog da budem na strani Mamica a to je napad na njega druga Jovanovica .Sjetite se samo HHO-a i kako je napadao Matešu pa Mamica taj je Hrvatskom sportu , školstvu akademskoj zajednici i opcenito Hrvatskoj državi nanio nesagledivu štetu ,nevjerojatno je uporan i sistematican u tome pa se postavlja pitanje koji mu je cilj? U HHO-u je našao ljude koji su navalili na Matešu a sad je i za Mamica našao ljude koji su spremni na sve kako bi se dohvatili pozicija u Dinamu!!!

TO
tomigrgi
18:15 25.03.2014.

Dinamo leti iz Europe ove godine ako Mamić ostane i dalje glavni u Dinamu. Dovoljno je da samo jednom boysi zaurlaju Mamiću cigane i to je to. UEFA je novčano i praznim tribinama kažnjavala Dinamo zbog tog povika, ove godinee na red dolazi treća sankcija, a to je izbacivanje Dinama iz Europe. Mamić zna da UEFA više neće imati milosti prema Dinamu i da ih uopće ne zanimaju razlozi netrpeljivosti između njega i boysa i zato će napustiti Dinamo i to boysi znaju koji su spremni i Dinamo iz Europe izbaciti, samo da se riješe Mamića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije