Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže u ponedjeljak

Ćiro potvrdio pregovore sa Solinom: Ne dolazim zbog novca

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
04.01.2014.
u 17:41

- Želim znati da ću imati normalne uvjete za rad. Oni su potrebni da mogu napraviti neophodnu nadogradnju da bi se spasili

Jučer se brzo proširila vijest o tome da će Ćiro Blažević preuzeti Solin, ali malo tko je vjerovao da je to zbilja tako. Međutim, trener svih trenera u razgovoru za Radio Split potvrdio je da postoji ozbiljna mogućnost za to.

- Dolazim u ponedjeljak na pregovore,kratko je rekao Ćiro i dodao:

- Nadam se da je svim jasno da ne dolazim zbog novca, nego zbog rada.

Trener koji je u karijeri promijenio mnogo klubova i reprezentacija ipak ima neke svoje uvjete.

- Želim znati da ću imati normalne uvjete za rad. Oni su potrebni da mogu napraviti neophodnu nadogradnju da bi se spasili.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
Lisabon
17:49 04.01.2014.

Spasi ih ko Zagreb majstore.

AN
Andreeejjj
21:53 04.01.2014.

Ajde Čirokito, pa kome ti foliraš?!? UVJEK je tebi jedino lova igrala najvažniju ulogu!!! Pa jbte, nečeš u grob sa njome??? Vrati nešto siromašnim NK-lubovima i HRVATSKOJ, bar vrati 0.1% od silonih miljuna € ne kuna!!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:13 04.01.2014.

Ide u Solin zbog ljubavi prema povijesti rimskog carstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije