Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH reprezentacija
Povratak na članak

Ćiro pobjesnio kad je čuo da Misimović igra

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i zvijezda Wolfsburga igrao je u Bundesligi protiv Nürnberga, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Komentari 7

OD
odpreko
18:05 22.11.2009.

pozdrav iz republike srpske herceg bosni

VL
MI
mikistjep
16:39 22.11.2009.

Srbin

VL
MA
matina
21:15 22.11.2009.

misimovic je jucer dobijo udarac u muda ciro to mu je kazna.misimovic je dobar decko to je normalno da se cuva za prvenstvo i ligu prvaka.

VL
KR
kroon
21:28 22.11.2009.

ovog momka malo postuju u bh-repki a on im drzi vise od 50% igre...predpostavljao sam da nesto mulja ali ima pravo...glupi srbi nisu ga htjeli a igrao im za omladinsku repku...zvjezdan je super veznjak ali ciro je poznati uvlakac, ovajj put balijama pa sad misimovic krivac...ciro nemoj stalno biti peder

VL
BL
bl
21:52 22.11.2009.

to miske srbine, ne daj se turskoj ulizici! ciri bi bilo bolje da pogleda reportaze o navijanju u sirokom i banja luci pa da vise ne lupa gluposti! on se bas pravio lud ili je to stvarno kad je rekao da ce dovest repku u bl i da ce dodik navijati za nju (mozda je mislio da ce igrati sa ekipom federacije)! ciro pederu budi ono sto jesi pa ce te svi vise postovati, a ne se uvlaciti gdje se kome stignes (npr. da ti je neostvarena zelja trenirati zvezdu kad si govorio za novosti)!!!

VL
NA
Nabash
03:06 23.11.2009.

Tekst napisali Majmun Magaračević (M.M.) i Veliki Lažljivi Mamić (VLM).....grom vas sve pobio....niste N od novinara. Ako ste vi pljuvali po svojim kockastim kad su oni gubili, mi Bosanci nismo takvi. Mi volimo, podržavamo i navijamo za svoje Zmajeve i kad pobjeđuju i kad gube. A što gospoda novinari nisu prenijeli saopštenje klupskih liječnika Wolfsburga u kome se kaže da je Miske igrao u srijedu da bi rizikovao svoju karijeru.............Ja jesam Bosanac ali mislim da Večernji, inače, gubi svoj kredibilitet zbog ovakvog i sličnog pisanja koje sigurno potpada pod trač i žutu štampu.

VL
DE
derin
11:17 23.11.2009.

E,moj ćiro to ti se zove ljubav prema zemlji,njemu je važnije napraviti dobar transfer,nego vidjeti bosnu u africi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.