Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržao navijače

Ćiro: Narod je shvatio da su promjene nužne, HNS više nema šanse!

Zdravko Mamić i Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
06.12.2014.
u 16:49

- Kapa im do poda, dosta su trpjeli. Svi pričaju gluposti kako je Hajduk napravio nesportsku gestu i nije igrao, ali treba tražiti uzrok

Ćiro Blažević još je jednom komentirao probleme koji su se nagomilali u hrvatskom nogometu. Prilikom obilježavanja 15. godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana u Splitu osvrnuo se na navijački pokret kojim se želi promijeniti vladajuća garnitura u HNS-u.

- Kapa im do poda, dosta su trpjeli. Svi pričaju gluposti kako je Hajduk napravio nesportsku gestu i nije igrao, ali treba tražiti uzrok. Činjenica je da se u njima akumulirao jedan revolt koji je morao eksplodirati – rekao je Blažević, a prenose 24sata.

Novinari su ga upitali kako je moguće da u IO-u HNS-a sjedi Alojzije Šupraha koji je osuđen zbog napada na predsjednika Hajduka Marina Brbića.

- To su pojedinosti u kojoj ne bih želio ući. Ne smijem, ali nemojte me zaj...vati, nemojte narod zaj...vati. Narod je shvatio da mora promijeniti i promijenit će. Ne mogu oni više opstati, zaključio je Ćiro.

>>Ovo je Davor Šuker kazao po povratku iz Bangkoka

Komentara 13

Avatar Getrib
Getrib
17:30 06.12.2014.

Dva muljatora koji dobro žive od nogometa.

PN
premda_nije
17:04 06.12.2014.

Volio bih da nam ovaj Ćiro prokomentira naslov iz ovih istih današnjih novina:TORNADO: 'Božić je došao ranije jer ćeš nas ti, nesposobni ribaru Sinovčiću, gledati iz ćelije!' Želimo iskazati zadovoljstvo učinjenim od strane USKOK-a, te se nadamo da će see se uključiti i u borbu protiv HNS-a, i napokon 'isušiti močvaru', poručuju zadarski navijači. ------------E sad jesu li i oni u pravu, kako tvrdi Ćiro? Je li i njima Ćiro kapa do poda jer su dosta trpjeli? Jer ako jest, tom istom Reni Sinovčiću Ćiro nije spreman skinuti kapu do poda, nego čak svoj bankovni račun očistiti do poda kako bi mu platio jamčevinu! E sad Ćiro postoje ove opcije: 1. Ili si najveći lažljivac koji postoji na svijetu kad svjesno podilaziš navijačima, očito znajući da oni nisu u pravu, kad znaš da je Reno Sinovčić na tvojoj i ti na njegovoj strani. 2. Ili si najveći lopina na svijetu kad si sam spreman pomoći uhićenom Sinovčiću, mada lažeš navijače? 3. Ili si jedno i drugo, možda šizofren što je već slučaj za medicinu...? 4. Ili moraš puno pričati jer ti je tako rečeno, pa sam sebi skačeš u usta? 5. Ima li još koja opcija?

MA
matildica
16:57 06.12.2014.

tražiš ti stari od svega ovoga svoj dio kolača ajde odlazi iz javnog prostora onečiščuješ zrak koji dišemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije