Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ DVA KORAKA

Ćiro juri prema prvoj ligi: U Tuzli pala i Iskra

Ćiro Blažević
Marijan Susenj/PIXSELL
24.05.2014.
u 20:07

Ćiro drži sve u svojim rukama. Pobjedi li u sljedećem kolu u Gradini, te nakon doma kod kuće Igman, Sloboda ide u prvu ligu.

Ćirina Sloboda napravila je još jedan korak prema plasmanu u prvu ligu. U Tuzli su u 28. kolu druge lige sa 3:1 pobijedili Iskru.

Nije dobro počelo za Slobodu jer su gosti u 15. minuti poveli preko Salkića. Samo tri minute kasnije domaćini su izjednačili preko Salihovića.

Za vodstvo Ćirine momčad zabio je Huseinbašić u 28. minuti, a s tih 2:1 se otišlo i na odmor.

Konačnih 3:1 postavio je Redžepi u 85. minuti.

Sloboda dva kola prije kraja ima 65 bodova, pet više od Jedinstva, koje danas nije igralo jer njihov protivnik Orašje nije doputovalo na utakmicu u Bihać.

Ćiro drži sve u svojim rukama. Pobjedi li u sljedećem kolu u Gradini, te nakon doma kod kuće Igman, Sloboda ide u prvu ligu.

>> Ćirina drama u busu: Prije je Jugoslavija stigla u Montevideo, nego ćemo mi u Tuzlu

Komentara 3

TA
tarzan
15:46 25.05.2014.

Nula od trenera vidi se i po tome da ga nakon 1998 ni jedan ozbiljni klub nije angažirao najveći doseg mu je bio Hajduk a znamo kako je to sve skupa završilo s najvećom sramotom u povijesti Hajduka protiv Debrecena

VK
vječni krojf
10:17 26.05.2014.

Mislio sam na 2.ligu BiH jer u 1.ga nitko nece.

VK
vječni krojf
10:15 26.05.2014.

Ma ljudi moji koga to zanima?VL nikad nista ne pise za 2.HNL.a tu nas bombardiraju sa ligom BiH,R Srpskom.Sta se Ciro sramoti po Hr medijima.Trener svih trenera ne moze naci pravi klub vec se vuca po Tuzli.Da,netko je napisao da nije poslije 98 trenirao nijedan pravi klub osim one sramotne avanture u Haduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije