Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan igrom

Ćiro: Hrvatska je pokradena, ali idemo u drugi krug!

Ćiro Blažević
Igor Kralj/PIXSELL
14.06.2014.
u 21:11

Zanimljivo, iako za sebe često govori da je loš prognozer, Ćiro je prije utakmice Španjolske i Nizozemske prognozirao pobjedu Nizozemaca i pogodio!

Ćiro Blažević bit će iznimno zaposlen tijekom Svjetskog prvenstva, za Radiosarajevo.ba će tijekom Mundijala svakog dana komentirati najzanimljivije događaje. Tako se osvrnuo i na utakmicu Hrvatske i Brazila.

- Ne bih želio da čitatelji u meni vide pristranog čovjeka, ali Hrvatska je pokradena. Penal nije postojao, a gol koji smo zabili je poništen zbog nekakvog prekršaja. To bi se moglo dogoditi i BiH jer se privilegiraju veliki, cijela organizacija želi da sto duže ostanu u natjecanju, rekao je Ćiro za Radiosarajevo.ba.

Iako je Hrvatska poražena 1:3, trener svih trenera bio je zadovoljan viđenim.

- Hrvatska je igrala jako dobro, Niko Kovač je dobro postavio igru, ali ih je taj jedanaesterac demoralizirao, što je razumljivo. Brazil će imati dosta problema u nastavku natjecanja. Ja sam sretan jer je Hrvatska bila dobra i vjerujem u prolaz dalje.

Zanimljivo, iako za sebe često govori da je loš prognozer, Ćiro je prije utakmice Španjolske i Nizozemske prognozirao pobjedu Nizozemaca i pogodio!

>>Miroslav Ćiro Blažević trener NK Novi Pazar iz Srbije?

Komentara 8

BO
bosutska
15:37 15.06.2014.

Ciro kako tvoja Tuzla izgleda da bez tebe strajkaju gladju?

JO
jozomali
09:00 15.06.2014.

ne traba ti ćiro da vidiš dobru igru

IK
Ilija Kobac
17:08 15.06.2014.

"Zagorec2" -ne lupaj gluposti,prvo "razmisli" pa onda pisi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije