Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTUJU VIŠE OD 24 SATA

Ćirina drama u busu: Prije je Jugoslavija stigla u Montevideo, nego ćemo mi u Tuzlu

Ćiro Blažević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.05.2014.
u 21:28

Naišli smo na razumijevanje hrvatske granične policije i MVP Hrvatske koji su nam dozvolili da bez putovnice uđemo u Hrvatsku i EU, a potom pokušamo preko Županje, Orašja i Srebrenika doći do Tuzle - rekao je Ćiro.

Momčad tuzlanske Slobode, na čijoj klupi sjedi legendarni Ćiro Blažević, već 24 sata putuje autobusom s utakmice u Mostaru, gdje su u srijedu pobijedili Branitelj 1:0 i zadržali prvo mjesto na ljestvici druge lige. Razlog dugog putovanja su poplave koje su paralizirale Bosnu i Hercegovinu.

- Prije su stigli nogometaši nekadašnje Jugoslavije u Montevideo nego ćemo mi u Tuzlu - rekao je Ćiro za Dnevni avaz.

Momčad iz Tuzle stigla je do Sarajeva, ali onda su morali promijeniti put i krenuti prema Zenici, gdje su prespavali. Nakon toga trebali su krenuti prema Doboju, međutim i ta je dionica bila poplavljena pa su se zaputili put Banja Luke.

- Naišli smo na razumijevanje hrvatske granične policije i MVP Hrvatske koji su nam dozvolili da bez putovnice uđemo u Hrvatsku i EU, a potom pokušamo preko Županje, Orašja i Srebrenika doći do Tuzle - zaključio je Ćiro.

Inače, nogometaši Tuzle prenoćit će u Orašju.

>> Ćiro i dalje 'žari i pali' u Tuzli: Idemo u prvu ligu, teško će nas stići!

Komentara 10

Avatar Topgen
Topgen
22:56 15.05.2014.

Breacking news

Avatar bok
bok
22:45 15.05.2014.

..da su isli helikopterom stigli b ibrze od smrdoslavije u UY...

Avatar vasilije
vasilije
13:30 16.05.2014.

Jugoslavija u Montevideo? Da se nisi malo zabunio . Ni jedan hrvatski nogometaš nije bio u Montevideo. Bili su sve sami srpski fudbaleri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije