Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pamiću "pozlilo"

Ćirin Zagreb s dva jedanaesterca do pobjede protiv Istre (2:1)

Zagreb vs Istra (1)
Marko Prpić/Pixsell
07.12.2012.
u 18:35

– Istra je jedna od najbolje organiziranih momčadi u Hrvatskoj. Oba su jedanaesterca čista. Nema nikakve dvojbe

Istrin trener Igor Pamić nije dobro podnio poraz od Zagreba u Kranjčevićevoj ulici (1:2). Paminjo čak nije ni došao na službenu konferenciju za medije jer mu je pozlilo. Zamijenio ga je Miroslav Kuljanac, pomoćni trener, koji je na naš upit što se dogodilo Pamiću odgovorio: – Pa nisam ja doktor.
Na naše potpitanje je li to zbog suđenja Kuljanac je hrabro kazao:
  –Ne bih komentirao.

A protestirao je Igor Pamić nakon jedanaesterca koji je u 87. minuti za Zagreb dosudio Andrej Burilo. Najvjerojatnije je to razlog njegova lošeg fizičkog stanja. Pao je Ante Mitrović u 16-ercu, a Besart Abdurahimi s bijele točke poentirao je za Zagrebovu pobjedu.

Preokrenuo je Zagreb utakmicu nakon što su od 12. minute gubili pogotkom Roce. A prvi jedanaesterac za Zagreb dosuđen je u 37. minuti, a iznudio ga je i u pogodak pretvorio Jakub Vojtuš. No, igrač utakmice bio je mladi Zagrebov vratar Dominik Livaković koji je prije drugog pogotka sjajnom intervencijom spasio Zagreb.

A Ćiro je bio sretan:
– Istra je jedna od najbolje organiziranih momčadi u Hrvatskoj. Oba su jedanaesterca čista. Nema nikakve dvojbe. Sada ću imati mirne blagdane. Nadao sam se da ću osvojiti četiri boda i s tim bih bio zadovoljan. Nisam očekivao ovako veliki pomak – kazao je Ćiro Blažević.

ZAGREB – Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 500. Sudac Andrej Burilo (Osijek) 5

ZAGREB: Livaković 7 - Pavlović 5.5, Nadarević 5.5 Kolinger 5.5 - Vojtuš 6 (68. Mitrović), Handžić 6.5, Djengoue 6.5, Abdurahimi 6.5, Pelaić 6.5 - Štrok 6, Medić 5.5. Trener Miroslav Blažević

ISTRA 1961: Radošević 6- Sušić 5.5, Jugović 6.5, Jerković 5.5, Milić 6 - Havojić 6, Pamić 6, Anđelković 6, Bačelić-Grgić 6 - Križman 6, Roce 6.5. Trener Igor Pamić

0:1 Roce (12.), 1:1 Vojtuš (37.-11m) 2:1 Abdurahimi (87.-11m)

Igrač utakmice: Dominik Livaković.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Andreeejjj
19:06 07.12.2012.

Drastično je sudac pokrao Istru sa 2 nepostoječa penala!!! Pa Čiru uvjek neko mora gurati i pomagati, bljaaaaaak i fuuuuj. Gdje ide HRV nogomet, nije ni čudo....

Avatar babas
babas
15:54 09.12.2012.

Trebalo bi igrati HNL u dvije grupe,sjevernu(zagrebačka županija i Slavonija) i južnu (Karlovac i južnije). Na kraju oba prvenstva razigravanja sjeverne i južne grupe za prvaka i mjesta u Europi,te ispadanja,uz strane provjerene suce. Na taj način bi se izbjegaoo kriminal kojega sustavno provodi Mamić i sudačka organizacija i dobijali bi zaista najbolje klubove u Europi i prvaka,te bi zaista ispadali najlošiji klubovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije