Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA ANDERSON

Čilić u trećem finalu zaredom: Igram najbolji tenis u životu

Čilić Dodig
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
23.02.2014.
u 08:52

- U posljednja tri tjedna igram najbolji tenis u životu. Ne mogu biti sretniji. Uživam u ovome - rekao je Čilić.

Marin Čilić svladao je Johna Isnera i plasirao se u finale turnira u Delray Beachu. To mu je nakon osvajanja Zagreba i završnice Rotterdama treći finale zaredom.

Naš najbolji tenisač protiv 208 cm visokog Amerikanca slavio je sa 7:6(5) i 6:3 u susretu koji je na tri sata bio odgođen zbog kiše. Čilić je tako upisao i četvrtu pobjedu nad Isnerom u isto toliko međusobnih ogleda.

- U posljednja tri tjedna igram najbolji tenis u životu. Ne mogu biti sretniji. Uživam u ovome - rekao je Čilić.

Čilić će u finalu igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona koji je u polufinalu svladao kvalifikanta Stevea Johnsona. To će im piti peti susret, a Marin trenutno vodi 3:1.

>> Čilić: Još nekoliko ovakvih rezultata i eto me u Top 10

Komentara 4

NO
NovakNovak
09:36 23.02.2014.

Marin je na dobrom putu da se probije u sam vrh svjetskog tenisa. Cestitke! Najzad se mora odati priznanje Ivanisevicu za unapredjenje Marinove i igre i psihe.

PR
Prunus
13:06 23.02.2014.

Svaka čast Čiliću.

ĆA
ćaćaća
15:50 23.02.2014.

bravo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije