Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeg u Umagu

Čilić u prvom kolu slobodan, Dodig s Berlocqom, Pavić s Ferrerom

ATP Vegeta Croatia Open (1)
Foto
07.07.2012.
u 20:49

Od sedmorice naših tenisača koji su okušali sreću u kvalifikacijama prvo kolo je prošao samo Marin Bradarić

Ždrijeb koji je vodila Mila Horvat a nadgledao ga Francuz Cedric Mourier nije donio puno sreće hrvatskim predstavnicima u glavnom turniru Umaga. Marin Čilić je drugi nositelj, pa je u prvom kolu slobodan, ali je zato Ivan Dodig za suparnika dobio Argentinca Berlocqa, 37. tenisača svijeta (od kojega je izgubio na jednom challengeru 2010.), a mladi Mate Pavić učit će od iskusnog Ferrera. Antonio Veić ima realne izglede protiv Slovenca Kavčića jer ga je dobio i ove godine u Beogradu.

Od sedmorice naših tenisača koji su okušali sreću u kvalifikacijama prvo kolo je prošao samo Marin Bradarić. Pobijedio je Argentinca Castra sa 6:1, 6:2. Nisu prošli Mate Delić, Joško Topić, Filip Serdarušić, Lovro Zovko, Filip Veger i Marcel Ružić.

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
22:05 07.07.2012.

evo, upravo traje wimbledon, no u vecernjaku na naslovnici prate zdrijeb turnira koji gotovo i ne postoji na kalendaru atp-a...ma svaka cast i novinaru, a pogotovo uredniku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije