Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S RAMENOM

Čilić otkazao nastup na Australian Openu: Vrlo sam razočaran

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
10.01.2015.
u 12:43

"Žao mi je što neću moći igrati u Melbourneu, pogotovo nakon osvajanja naslova na posljednjem Grand Slam turniru u New Yorku, no liječnici su mi savjetovali da budem oprezan koliko kod je moguće, kako bih izbjegao ozbiljnije probleme", poručio je Čilić

Marin Čilić otkazao je nastup na Australian Openu. Najbolji hrvatski tenisač neće moći nastupiti na prvom Grand Slamu sezone zbog problema s ramenom.

Vrlo sam razočaran što moram objaviti da sam otkazao sudjelovanje na Australian Openu. Ozljeda desnog ramena, koja me muči već neko vrijeme i zbog koje sam već odustao od nastupa na ATP turniru u Brisbaneu, je u iz dana u dan u boljem stanju, no još se uvijek ne osjećam sasvim spremnim za nastup na najvišoj razini.

Žao mi je što neću moći igrati u Melbourneu, pogotovo nakon osvajanja naslova na posljednjem Grand Slam turniru u New Yorku, no liječnici su mi savjetovali da budem oprezan koliko kod je moguće, kako bih izbjegao ozbiljnije probleme.

U posljednje vrijeme sam primio mnogo poruka podrške od navijača širom svijeta i zahvalan sam na podršci i lijepim željama. Doista sam jedva čekao da se vratim na igralište u Australiji. Nadam se da ćemo se uskoro sresti u Zagrebu", napisao je Čilić na Facebooku.

>> Nisam imao reket u ruci tri tjedna, Australian Open mi je upitan

Komentara 9

ČA
čarapan
15:56 10.01.2015.

Sreca prati hrabre,polako i sigurno.Vratices se pametniji i psiholoski jaci,brz oporavak

KR
krass
16:15 10.01.2015.

Mlad si,polako i opusteno :))

TO
tonimohave
13:46 10.01.2015.

Slučajno osvojio US Open

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije