Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog predaje

Čilić: Osjećam bolove još od Queensa, ne mogu se kretati

'31.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open, finalni mec izmedju Marina Cilica (CRO) i Alexandra Dolgopolova (UKR). Marin Cilic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukić/Pixsell
26.06.2013.
u 17:55

– Riječ je o tome da su zbog puno nižeg odskoka loptice na ovoj podlozi moje tijelo i koljena pod većim pritiskom jer sam prilično visok.

Marin Čilić danas je predao meč Francuzu Kennyju de Schepperu u drugom kolu Wimbledona, a to je učinio zbog ozljede.

– Teškoće s koljenima počeo sam osjećati na turniru u Queen's Clubu. Prošli sam ih tjedan osjećao i na treninzima, a u nedjelju mi je bilo vrlo loše dok sam servirao. U utorak sam se osjećao puno, puno gore i nije bilo druge nego da danas predam meč. Bilo mi je nemoguće staviti cijelu težinu na lijevu nogu, bol je prevelika – rekao je Čilić i dodao:

– Riječ je o tome da su zbog puno nižeg odskoka loptice na ovoj podlozi moje tijelo i koljena pod većim pritiskom jer sam prilično visok. Teže mi je kretati se na travi nego na drugim podlogama.

>>Čilić predao drugo kolo Wimbledona zbog ozljede koljena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije