Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Parizu

Isner prvi put u karijeri pobijedio Čilića i plasirao se u finale!

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.11.2016.
u 15:24

Čilić je pobjedom protiv Đokovića osigurao sedmo mjesto na ATP ljestvici

Marin Čilić neće igrati u finalu masters turnira u Parizu. Bolji od njega bio je John Isner koji je slavio sa 6:4, 6:3.

Hrvatski tenisač bio je vidno umoran nakon velike pobjede protiv Novaka Đokovića pa danas nije bio u svom najboljem izdanju. Vidjelo se to već po samom početku meča kad je Čilić tek nakon sedam minuta osvojio svoj servis, a pritom je spasio čak tri break-prilike. No, to što je uspio napraviti u prvom gemu, nije uspio kod 4:4 kada je Amerikanac napravio break i kasnije ga bez problema potvrdio i poveo u setovima.

U drugom setu je pri rezultatu 2:1 Čilić imao priliku za oduzimanje servisa protivniku, ali ga je Isner 'uništio' servisima i izjednačio na 2:2, a onda s dva breaka do kraja seta riješio meč u svoju korist. Susret je trajao svega sat i 12 minuta, a Isner je imao čak 18 as servisa.

Baš kao što je jučer Čilić prekinuo negativni niz protiv Đokovića, tako je to danas napravio i Isner te prvi puta u sedmom međusobnom dvoboju slavio protiv hrvatskog tenisača.

Ipak, bez obzira na poraz u polufinalu, Čilić može biti zadovoljan svojim nastupom, prvo je osigurao završni masters, a pobjedom protiv Đokovića i sedmo mjesto na novoj ATP ljestvici.

>>Pogledajte maestralan poen Marina Čilića kojim je oduševio čak i Đokovića!

>>Đoković zagrlio Čilića, a onda mu poručio: Nemoj mi to više nikad uraditi!

Čilić - Isner 4:6, 3:6

2. set

3:6 - Gotovo je, Isner je napravio još jedan break i pobijedio Marina Čilića!

3:5 - Isner je bez problema dobio svoj servis i vodi 5:3. Na korak je do finala Pariza...

3:4 - Marin je u jako lošoj situaciji, Isner ima 4:3 u drugom setu i servira.

3:2 - Čilić je zaprijetio i imao break-priliku, ali Isner se izvukao servisima i izjednačio na 2:2, a onda je Čilić dobio svoj servis i opet je u prednosti

2:1 - Zasad oba igrača drže servise u drugom setu

1. set

4:6 - Gotov je prvi set, Isner je bez problema dobio svoj servis i vodi u polufinalu protiv Čilića s 1:0 u setovima!

4:5 - Isner je napravio break i servirat će za prvi set!

4:3 - Kao što se i očekivalo, Čilić i Isner igraju prilično čvrsto, nema gubitka servisa i zasad sve ide prema tome da ćemo gledati tie-break

3:2 - Čvrsto se drže servisi na početku, hrvatski tenisač vodi 3:2 u prvom setu

2:1 - Oba igrača dobila su svoje servise i Marin je opet u prednosti, ima 2:1.

1:0 - Marin je pvi bio na servisu i dobio je gem, iako se mučio. Trajao je čak sedam minuta, a hrvatski tenisač spasio je čak tri break-lopte

Komentara 18

PO
pozgajs
15:31 05.11.2016.

Ovaj Isner je danas bio odličan, zakucava aseve, igra dobro na mreži, osnovnoj liniji, Čilić (po meni umoran) protiv ovako raspoloženog Isnera danas nije imao šansi.

DU
Deleted user
15:29 05.11.2016.

Marin se istrosio jucer u mecu sa Noletom; nije vise imao onaj fokus sa Isnerom. Steta! Sve cestitke na sedmom mjestu na ATP-ljestvici!

Avatar Burviles
Burviles
17:31 05.11.2016.

nikad od njega igrača,nek zahvali Karloviću kaj mu je pustil da uđe među ovu elitu,kakav je to igrač kojega jedan meć istroši,same jadikovke !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije