Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSHIBICIJA U AZIJI

Čilić načeo, a Ivanišević dovršio Singapurce

Marin Čilić
Igor Kralj/PIXSELL
29.11.2014.
u 16:32

UAE Royalsi su na krilima Hrvata došli i do druge pobjede u Azijskoj teniskoj ligi (IPTL).

Na otvaranju dvoboja drugog kola turnira u Manili sa Singapore Slammersima Marin Čilić je pobijedio Tomaša Berdycha sa 6:4, dok je u završnom dvoboju Goran Ivanišević u reprizi wimbledonskog finala iz 2001., u još jednom atraktivnom dvoboju, nadvisio Patricka Rafetera sa 6:5 i postavio konačni rezultat - 28:22 za Emiraćane.

No, najosjetniju prednost Marinovoj i Goranovoj ekipi donijela je Kristina Mladenović koja je pobijedila Danielu Hantuchovu čak sa 6:1. Slovakinji ostaje utjeha da je barem (u dva pojedinačna meča) osvojila svoj prvi gem na turniru. U preostala dva dvoboja Royalsi su doživjeli poraze.

Od Čilića i Zimonjića u muškim su parovima bili bolji Kyrgios i Berdych (6:5), a od Zimonjića i Mladenović u mješovitim parovima Kyrgios i Hantuchova (6:5).

U drugom susretu dana Indian Acesi pobijedili su Manila Maverickse sa 24:15.

U dvoboju legendi meč protiv Fabricea Santoroa počeo je Carlos Moya, ali ozlijedio je prepone, pa ga je zamijenio (i to se može u ovom natjecanju) Daniel Nestor. No, pobjeda je svejedno pripala “Indijcu” Santorou (6:1).

Ostali susreti: Monfils - Murray 6:4, Bopanna/Mirza - Murray/Šarapova 6:1, Monfils/Bopanna - Huey/Tsonga 0:6, Ivanović - Šarapova 6:3.

>> Nadalov trener i ujak: Đoković je bolji igrač od Rafe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije