Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO KOLO PEKINGA

Čilić izgubio od 219. igrača svijeta!

Marin Čilić (1)
AFP
01.10.2012.
u 11:27

Čilić je i ovog tjedna 13. igrač svijeta, no da će doći do desetog mjesta i izboriti Masters turnir, sve su manje šanse

Marin Čilić šokantno se oprostio od turnira u Pekingu već u prvom kolu! Bolji od njega bio je Rumunj Marius Copil sa 3:6, 7:6, 6:4, inače 219. igrač svijeta!

Najbolji hrvatski tenisač solidno je odradio prvi set, drugi ''izgurao'' samo do tie-braka, a u trećem je kod rezultata 4:4 izgubio servis, a samim time i meč.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar toxic alien
toxic alien
12:20 01.10.2012.

On stagnira vec 3-4 dragocijene godine. Po misljenju onih koji ga jako dobro poznaju, on je vrhunski profesionalac, iznimno talentiran, totalno predan tenisu i zeljan napretka. U nogometu, poslije 4-5 izgubljenih utakmica, trener obavezno odlazi… To je izgleda primjetio i Andy Murrey koji je promijenio nekoliko trenera u zadnjih 5-6 godina i napokon dosao do titule jednog od Grand Slam turnira. Cilic je pobijedio tog Murreya u polufinalu juniorskog French Open prije sedam godina, u medjuvremenu Murrey je postao olimpijski sampion, finalist Wimbledona, pobjednik US Opena…, dok je Marin pobjedjivao na nekoliko "lijevih" turnira na kojima nisu igrali najbolji svjetski igraci. Vrijeme mu je da otkaci tog Bob Bretta, koji se proslavio trenirajuci Beckera, kojemu trener nije ni bio potreban. Imam osjecaj da bi i Ivanisevic postigao mnogo vise da je radio sa vise kvalitetnih trenera. Ne tvrdim da bi promjena trenera od Marina ucinila pobjednika Wimbledona, ali ocito je da ga Bob Brett vise nema cemu nauciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije