Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAŽENA I LUČIĆ

Čilić i Ljubičić bez finala, Dodig u Zagrebu protiv De Voesta

Marin Cilic
Reuters
07.05.2011.
u 18:12

Marin Čilić i Ivan Ljubičić nisu izborili finale parova na ATP turniru u Madridu, u polufinalu su ih svladali Llodra i Zimonjić - 6:4, 1:6, 10:12 nakon propuštene meč-lopte.

Objavljen je ždrijeb 16. teniskog Pliva Zagreb Opena, ATP challengera (nagradni fond 50.000 dolara) koji se od ponedjeljka igra na terenima SC Mladosti uza Savu. Prva zvijezda turnira i prvi nositelj Ivan Dodig na startu igra protiv Južnoafrikanca De Voesta, Antonio Veić ide na 2. nositelja, Indijca Devvarmana, Franku Škugoru prvi će suparnik biti Nijemac Meffert, dok će Kristijan Mesaroš igrati protiv Čeha Pospišila. Slavnom Austrijancu Thomasu Musteru (43) ždrijeb je na startu dodijelio kvalifikanta.

Mirjana Lučić poražena je u 1. kolu kvalifikacija turnira u Rimu od Španjolke Medine-Garrigue s - 6:2, 6:7 (2), 1:6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije