Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD SUSRETA

Čileanci nakon nereda u Beogradu odbili utakmicu s Kosovom

Čile
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.10.2014.
u 14:01

- Da, točno je. Čile je odbio igrati s nama zbog tenzija koje su nastale incidentom u Beogradu te zbog moguće politizacije naše utakmice s njima - rekao je dopredsjednik kosovskog saveza Bekim Hadžiju.

Neredi u Beogradu na utakmici između Srbije i Albanije zaprepastili su nogometni svijet, ali i nanijeli štetu Nogometnom savezu Kosova. Čileanski je savez zbog toga incidenta odbio kosovsku ponudu o prijateljskoj utakmici.

Kako navodi prištinski Zeri, tamošnji je savez bio vrlo blizu dogovora o utakmici koja se trebala odigrati idućega mjeseca. Očekivalo se zeleno svjetlo Čileanaca, no oni su se iznenada povukli zbog straha od novih nereda. Problem je i to što Čile nije priznao Kosovo kao nezavisnu državu.

- Da, točno je. Čile je odbio igrati s nama zbog tenzija koje su nastale incidentom u Beogradu te zbog moguće politizacije naše utakmice s njima - rekao je dopredsjednik kosovskog saveza Bekim Hadžiju. Kosovo sada traži novoga protivnika za prijateljsku utakmicu.

>> Uefa odlučila: Srbija pobijedila Albaniju 3:0, kažnjena oba Saveza

Komentara 2

TT
tik tak
15:07 27.10.2014.

A zašto Hrvatska nebi odigrala prijateljsku utakmicu s Kosovom? HNS što se ceka ionko srbi pjevaju:ubij Hrvata da Šiptar nema brata pa ima tako treba i odgovoriti oni nama bi 100%!!!

TO
tonimohave
19:16 27.10.2014.

Hrvatska je i na sličnija Kosovu, mislim po kulturi i običajima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije