Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IKER CASILLAS:

Cijenim Mourinha, ali zbog njegovih borbi s Barcelonom odnos je postao loš

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
07.10.2014.
u 08:40

- Cijenim Mourinha jer je sjajan trener. Isprva stvari su bile sjajne s njim i odnos je bio dobar do njegovih borbi s Barcelonom. Otad stvari su krenule na loše - rekao je Iker.

Iker Casillas otvorio je dušu oko njegova problematična odnosa s Joseom Mourinho dok je Portugalac bio na klupi Real Madrida. Legenda kraljevskog kluba otkrila je da ga je povrijedilo što ga se okarakteriziralo izdajicom i krticom.

Mourinhov trogodišnji mandat na Santiago Bernabeuu obilježile su kontroverze i neslaganje s Casillasom, a nakon duge šutnje vratar Reala odlučio je otkriti detalje njihovog odnosa.

"Cijenim Mourinha jer je sjajan trener. Isprva stvari su bile sjajne s njim i odnos je bio dobar do njegovih borbi s Barcelonom. Otad stvari su krenule na loše. Mourinho je prvo htio poslati poruku ostavivši me na klupi i ja sam reagirao. Bila je to uspješna poruka da radim jače", rekao je Casillas i nastavio:

"Nazvao sam Xavija i Puyola da stanem na kraj svoj toj mržnji između igrača Reala i Barce. Počeli smo stvarati loš imidž, ali nisam tražio oprost od nikoga. Mourinho nije razgovarao sa mnom zbog tog poziva. Ne znam je li ga to smetalo, ali ljudi su rekli da je je. On voli igrače igrače koji su uvijek iskreni s njim. Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i ja smo uvijek bili iskreni prema njemu."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Mogu razumjeti da su navijači umorni od moje pojave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije