Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JEFTINO

Cijene u Wimbledonu: Šampanjac plaćaju preko 100 eura, jedino tradicionalna slastica nije poskupjela

London: Atmosfera tijekom ?etvrtog dana teniskog turnira Wimbledon 2017
Philip Toscano/PRESS ASSOCIATION
04.07.2023.
u 09:34

Ako se želite dobro provesti u All England Clubu morat ćete nešto dublje posegnuti u džep

Na najvećem teniskom turniru u svijetu, Wimbledonu, očekuje se prava navala navijača, pretpostavlja se da će njih oko 36 tisuća svakog dana boraviti u kultnom All England Clubu. Također, nagađa se da će oko pola milijuna ljudi doći u Wimbledon u dva tjedna turnira i očekuje se da će se jako dobro zaraditi. 

Što se tiče cijena, sve su naravno poskupjele tijekom godina, a jedino se tradicionalna poslastica jagode sa šlagom nije mijenjala od 2010. godine i stoji 2.9 eura. Pivo je u godinu dana poskupjelo za 1.2 eura, pa sada stoji 8.79 eura, a ako želite malo luksuza i poželite uzeti šampanjac za to ćete zadovoljstvo morati izdvojiti od 101 pa sve do 110 eura. 

Tennis - 2015 Wimbledon Championships - Day One - The All England Lawn Tennis and Croquet ClubA spectator carrying strawberries and cream during day one of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.Philip Toscano Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Philip Toscano/PRESS ASSOCIATION

Sve su popularnije limenke u kojima je već izmiješan džin tonik, a njihova je cijena se kreće oko 11 eura. Za one koji ne žele alkoholna pića tu je voda jednog od sponzora natjecanja koja košta 3.08 eura, dok se cijene sokova kreću u rasponu od 2.6 do 3.5 eura. Što se tiče hrane i grickalica, cijene sendviča se vrte oko 5.3 eura, a u ponudi se nalaze i selekcije sendviča za 14 eura, kao i selekcije različitih salata za 16.29 eura.

Tennis - 2014 Wimbledon Championships - Day Three - The All England Lawn Tennis and Croquet ClubTennis fans enjoy champagne and strawberries during day three of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.Anthony Devlin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto:

VEZANI ČLANCI:

Ljubitelji sushija trebat će izdvojiti 9.3 eura za dragon rollse, dok za tanjur sa selekcijom sushija s lososom morate platiti 17.5 eura. Vrećica čipsa košta 2.5 eura, a za čokoladicu morate platiti nešto više, oko 3.7 eura. 

Foto: Twitter Wimbledon

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije