Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprave na Twitteru

Društvene mreže 'divljaju': Klopp ga grli, cijeli Otok slavi Dejana Lovrena!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
26.12.2015.
u 20:12

"Lovren i Sakho zajedno su odigrali šest utakmica, a četiri puta nismo primili gol", piše navijač na Twitteru

Dejan Lovren vratio se nakon višetjedne stanke zbog ozljede, a Jürgen Klopp odmah ga je gurnuo u vatru i uvrstio ga u prvi sastav u utakmici protiv vodećeg Leicestera. Hrvatski reprezentativac imao je težak zadatak, na suprotnoj strani stajali su Vardy i Mehrez, igrači koji su oduševili Englesku i koji zabijaju kao na traci.

No, kraj Lovrena nisu mogli, odigrao je odličnu utakmicu i Leicester prvi puta ove sezone nije postigao pogodak.

- Velika tri boda za Liverpool, Dejan Lovren bio je sjajan, pohvalio je hrvatskog braniča legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher, a slično mišljenje dijele i novinari na Otoku koji se natječu u epitetima.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

U prilog Lovrenu ide i statistika koja kaže da je on imao najviše dodira s loptom, a dodavanje mu je u 90 posto slučajeva bilo točno.

"Lovren i Sakho zajedno su odigrali šest utakmica, a četiri puta nismo primili gol", piše navijač na Twitteru na kojem se hvali hrvatski reprezentativac. Očito je da je Klopp Lovrenu donio samopouzdanje, što se vidi na terenu.

>>Lovren najviše imao loptu i najbolje dodavao na utakmici!

>>Lovren zaustavio Vardyja, redsi srušili lisice! Novi Bilićev remi

Komentara 18

MA
Marsijanac.
21:05 26.12.2015.

Lovren je klasa.Engleski nogomet mu pashe. Problem mu stvore brzi latinoamericki dribleri ,koji ga slome. Kao sto sam rekao, kad jos malo sazrije, biti ce okosnica nase repke. Zamislite Jedvaja i Lovrena zajedno. Svi nasi potencijalni reprezentativci igraju odlicno. Mozemo li se na EP ponadati medalji !?

ZG
zg223
03:55 27.12.2015.

prije godinu dana su ga htjeli razapet a danas im je neophodan....

ZE
zeczec
07:21 27.12.2015.

Genijalno.samo naprid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije