Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI ODRADILI TRENING

Cico Kranjčar otkrio gdje vidi šansu Dinama protiv Lyona

Dinamo trening
Foto: Jean Paul Thomas/PIXSELL
1/12
13.09.2016.
u 23:16

- Moram reći da sam vrlo ležeran prema toj utakmici jer je Lyon pod pritiskom i tu vidim našu šansu - rekao je Cico.

Dinamo je večeras u Lyonu odradio trening gdje će sutra u 20:45 odigrati utakmicu prvog kola skupine Lige prvaka.

- Moram reći da sam vrlo ležeran prema toj utakmici jer je Lyon pod pritiskom i tu vidim našu šansu. Vidim da će taj pritisak napraviti njima problem, a mi ćemo se nakon domaćeg poraza, koji se može dozvoliti, sigurno mobilizirati. Imamo puno argumenata kako i na koji način parirati Lyonu i čekati svoju situaciju za dobar rezultat - rekao je trener Dinama Cico Kranjčar.

Lyon je na Maksimiru slavio s neugodnih 7:1 kada su posljednji put ove dvije momčadi igrale u skupini.

- Bit ćemo oprezniji jer znamo da je Lyon neugodna momčad, ali nisam bio tada u Dinamu kada su se klubovi susreli posljednji put. Imamo želju, volju i htijenje da napravimo pozitivan rezultat. Nismo pod pritiskom, start je vrlo bitan i želimo dobro krenuti. Vjerujem da ćemo uspjeti, idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Kranjčar i dodao:

- Očekujem jaki Lyon i mislim da su uz malu nijansu oni favoriti. Tražimo kroz njihove nedostatke našu mogućnost da ih zaskočimo.

Utakmicu je najavio i Josip Pivarić.

- Počinje ono za što smo svi radili i za što smo se borili svih ovih mjeseci. Došli smo ovdje gdje je najveća nogometna elita i jako nas to veseli. Jedva čekamo da počne i nadam se da nećemo niti u jednom trenutku pasti pod pritisak Lige prvaka. Trebamo se veseliti zbog ovoga što smo postigli. Znamo tko je Lyon, kakva su ekipa i još uz to imamo neugodnu prošlost s njima. Sad su to dvije različite momčadi i naravno da smo svjesni da su oni favorit. Ipak, favoriti ne pobjeđuju uvijek i mi ćemo napraviti sve za što bolji rezultat - rekao je Pivarić

Komentara 13

DE
derin
23:59 13.09.2016.

Ovaj Lyon nije jak, nije ni Dinamo kao prijašnjih godina. Moglo bi biti svačega.

OL
olrajt
08:48 14.09.2016.

Igrači Dinama trebaju se boriti za svoj klub a ako je protivnik bolji sportski podnijeti poraz ,a mi navijači smo svjesni toga da ne možemo biti konkurentni klubovima iz liga petice!Dinamov je veliki uspijeh i plasirati se u Ligu prvaka!

AL
alexije
02:41 14.09.2016.

Cico najbolje pobijede su one od1#0,odradi to,moze ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije