Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer na pomolu?

Cico Kranjčar: Predsjednika Rijeke ništa ne košta da okrene Nikin broj

Niko Kranjčar
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
07.12.2015.
u 15:18

Ne mogu govoriti u Nikino ime, ali zašto mu Rijeka ne bi bila novi izazov, kaže Zlatko Kranjčar.

Bivši hrvatski reprezentativac, Niko Kranjčar, unatoč optimističnim najavama, ove jeseni nije uspio izboriti mjesto u momčadi kijevskog Dinama pa je ponovno aktualna priča o promjeni kluba. 

– Znam samo da Niko ove zime kreće u rješavanje svoje nogometne budućnosti. U kijevskom Dinamu nije sretan, na ljeto mu istječe ugovor i već ove zime ima pravo pregovarati s budućim poslodavcima. Dakle, otvoren je za sve opcije – kazao je za Novi list Nikin otac Zlatko i prokomentirao glasine o dolasku veznjaka u Rijeku.

Rijeka? Ne mogu govoriti u Nikino ime, ali zašto mu to ne bi bio novi izazov? Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam koje su Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta. Znate kako se kaže, tko pita, ne skita – rekao je Cico.

>>Profit i legionari Mamićima su ispred domaćeg talenta!

Komentara 9

DE
derin
15:30 07.12.2015.

Niko, aj u Ameriku lijepo, tamo se ne igra čvrst i grub nogomet, idealno za fantaziste, giovinco pari Messi među njima. Dobra lova i puni stadioni.

DU
Deleted user
18:45 07.12.2015.

Da , ko ludi su u Rijeci za igračem koji nema snage za 15-tak minuta i koji je napravio "kolosalnu" karijeru grijući klupe u dosta klubova .

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:01 07.12.2015.

Ho,ho,ho.. prošle godine zašto nije pozvan u reprezentaciju a ove za njega nema interesa u NHL-i ? Jača naša NHL, dobro je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije